Problemes restauració curs

Re: Problemes restauració curs

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0
Hola Antonio!

Ens alegrem que us hagi funcionat i hagueu trobat la forma de restaurar el curs. En resposta als dubtes que planteges:
  • Per garantir que la còpia de seguretat no inclou cap usuari/ària cal desmarcar totes les caselles de "Dades d'usuari" que apareix a la dreta de cadascuna de les activitats del curs, seleccionar "No" al desplegable Usuaris, seleccionar "No" al desplegable "Fitxers d'usuari" i desmarcar totes les assignacions de rols que apareixen al final. Si ho feu així no s'hauria d'incloure cap usuari/ària (ni tan sols els professors) al curs. Tot i així, en funció de la versió que tingueu instal·lada a phobos (sabeu quina és?), pot ser que el comportament no sigui el que us comentàvem.
  • Efectivament, com sospiteu, els usuaris "blancs" són els que no han completat el registre. En principi és recomanable que els esborreu (si en teniu molts podeu utilitzar, anant amb compte això sí, les accions amb usuaris en bloc).
  • Els usuaris pendents de confirmar són aquells que, o bé no han rebut el correu de confirmació o bé no han volgut confirmar el compte o bé no van escriure correctament la seva adreça de correu. Si teniu la certesa que aquests usuaris són del vostre centre, els podeu confirmar manualment (de nou, si en teniu molts d'aquest estil podeu fer-ho amb precaució amb les accions dels usuaris en bloc).
Una abraçada i fins aviat!
Sara
Equip tècnic Àgora