Qualificacions no visibles als usuaris

Qualificacions no visibles als usuaris

per MARGARITA GUINO ARIAS -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

En el curs 

https://educaciodigital.cat/col-pompeufabrasalt/moodle/course/view.php?id=50, els alumnes només veuen les qualificacions d'una categoria, les altres no. He revisat totes les opcions de configuració de les qualificacions i no soc capaç de veure què haig de canviar per fer-les visibles. Em podeu ajudar?

Salutacions,

Margarita
En resposta a MARGARITA GUINO ARIAS

Re: Qualificacions no visibles als usuaris

per ANTONI GINARD LLADO -

Hola, Margarita,

De vegades passa que, en el qualificador del Moodle, la configuració de la visibilitat no s'actualitza correctament quan hi ha canvis. Aquest comportament que t'has trobat és el cas típic. La manera de resoldre-ho és ocultar la categoria sencera i, tot seguit, tornar-la a fer visible. Això força l'actualització de la configuració de la visibilitat. Per últim, el que has de fer és revisar la visibilitat dels elements de qualificació, perquè queden tots com a visibles i és possible que en vulguis ocultar algun.

Hem fet aquesta operació a les categories de tutoria, llengua catalana, llengua castellana i medi. Ara sembla que tot és correcte. Si us plau, però, revisa la visibilitat dels elements de qualificació per assegurar-te de que estiguin com vols.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora