Koko Analytics

Koko Analytics

per Rafa Torres -
Nombre de respostes: 2

Hola,

he vist en funcionament l'eina "Koko Analytics" a la pàgina web del meu centre (NODES) i funciona genial! Crec que té tot el que necessitem sense tanta informació com oferia Google Analytics, però que, en el nostre cas, no fèiem servir. Potser faltaria, només, la informació sobre la ubicació geogràfica de les connexions al web.

Bona feina!!!

En resposta a Rafa Torres

Re: Koko Analytics

per ANTONI GINARD LLADO -

Hola, Rafa,

Dimarts passat vàrem activar, a tots els centres, dues extensions noves: koko analytics, per recollir estadístiques de visites i gTranslate, que integra la funcionalitat de traducció de Google dins del Nodes. La setmana vinent publicarem una notícia al respecte.

M'alegro que la nova extensió d'analítiques us sigui útil! Referent a la ubicació geogràfica, no crec que els seus desenvolupadors l'afegeixin perquè, segons diuen, volen evitar que l'extensió tingui dependències de serveis externs. De tota manera, si en algun moment vols esbrinar a quin país està associada una adreça IP, pots consultar ipinfo.io o DomainTools. Ambdós serveis ofereixen deu consultes gratuïtes al dia.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora