Actualització Nodes 2.0

Actualització Nodes 2.0

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 4

Bona tarda, 

es sap quan s'actualitzarà el nodes i quines característiques o canvis significatius hi haurà? en algun centre on faig la mentoria digital voldrien canviar coses però els freno una mica perquè penso que l'actualització potser està al caure.

Només per si en sabeu res o si podem trobar en algun lloc els aspectes de millora de l'actualització.

Gràcies!



En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Actualització Nodes 2.0

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
vam traslladar la consulta a Cultura Digital, estem esperant resposta.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Actualització Nodes 2.0

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Gràcies, Mònica! de moment he vist a la pàgina inicial que hi ha prevista una actualització pel dia 30 de novembre.
Una altra coseta, no ve al cas en aquesta publicació, potser, però faig ús, alguns cops, del moodle de la demo https://educaciodigital.cat/demo-moodle/moodle/  i des de l'actualització de la darrera versió, cada cop que es reinicia, cal actualitzar cada vegada la base de dades. Jo ho utilitzo per fer proves o per ensenyar algunes funcionalitats als centres que mentoritzo quan hi vaig, no sé si ho fa servir més gent, de vegades en suggereixo l'ús per quan algú no està segur de què passarà segons les opcions que dugui a terme, per a mi, tant el nodes de proves com el moodle de proves em són molt útils. És possible que la versió del moodle no requereixi haver de fer els passos d'actualització cada cop? entenc que es devia com "congelar" abans de fer aquest pas, suposo... si dona molta feina i no teniu constància que se'n faci gaire ús, no passa res.

Fins aviat
Gràcies 


En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Actualització Nodes 2.0

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
sí, dijous hi ha una actualització, per la part de Nodes s'actualitzen alguns connectors a la darrera versió. Cap a desembre n'hi haurà una altra.

Cada cop que fem una actualització de versió, cal fer algunes accions amb el moodle-demo perquè no demani actualitzar cada vegada, que aquest cop no hem pogut fer per falta de temps. Després de l'actualització de dijous, a veure si podem deixar-ho bé perquè no aparegui. Jo també el faig servir sovint :D

Fins ara,
Mònica