Barra lateral desapareguda

Barra lateral desapareguda

per IVAN VERA VIZUETE -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,

en el nodes de la nostra web (https://agora.xtec.cat/iesfedericamontseny/) ens ha desaparegut la barra lateral esquerra, on hi havia d'haver el calendari del curs (enllaç google calendar), enllaços a apartats webs diferents i alguns ginys html que sempre han funcionat.

De fet es veien fa una estona però tot bé de que estava intentant arreglar la desaparació de la barra lateral esquerra també de la categòria de batxillerat (https://agora.xtec.cat/iesfedericamontseny/categoria/batxillerat/. Aquí hi havia alguna imatge amb un enllaç a un document site, i un menú de navegació on hi ha diferents enllaços d'interés. 

Però en ambdos casos es veu totalment blanc.

He mirat en els ginys html si faltava tancar el codi, però no ho veig (ni ho he tocat) i a més en el cas de batxillerat no hi ha cap giny html.


EDITO: també em passa amb la categòria 1r batxillerat B, es veu tot el blanc en comptes del blog de la classe

Algú sap que pot haver passat?

En resposta a IVAN VERA VIZUETE

Re: Barra lateral desapareguda

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Ivan,
ja ho hem resolt, eren dos problemes diferents, el primer era que la pàgina de portada, no tenia la plantilla de portada.
El segon problema crec que ja el teníeu fa dies, hi havia un article de Barxillerat 2B que tenia un codi HTML erroni, arreglant-lo ja s'ha resolt també.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Barra lateral desapareguda

per IVAN VERA VIZUETE -
Moltíssimes gràcies!

aprofito si puc el fil per preguntar si hi ha prevista formació en Nodes per part del departament. Va anys la vaig veure i no la vaig fer i estic pensant que potser hauria de fer-ne una veient aquestes coses que poden passar.

Gràcies de nou
En resposta a IVAN VERA VIZUETE

Re: Barra lateral desapareguda

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Ivan,
ara mateix se n'està fent una, desconec si de cara al 2n torn se'n farà una altra, jo suposo que sí ja que està prevista una actualització dels Nodes, Nodes 2.0 i caldrà tornar a revisar materials, documentacio... i segur que es fa formació.

Fins ara,
Mònica