Política de privadesa

Política de privadesa

per Rafa Torres -
Nombre de respostes: 4

Hola,

com bé sap tothom, en visitar una pàgina web apareix aquella finestreta emergent en què ens informen i demanen l'acceptació de la política de privadesa del lloc web en qüestió. En canvi, a les pàgines de NODES no apareix aquesta informació.

Suposo que no és necessari perquè, en cas contrari, ja estaria resolt. El cas és que fins ara hem fet seguiment amb Google Analytics (AU) i ara he aconseguit fer també seguiment amb la nova versió d'Analytics GA4 (però no serveix de molt donat que només he sabut fer-lo anar a la pàgina d'inici). El cas és que si hi ha seguiment (i NODES tenia aquesta opció entre les seves funcions) s'ha d'informar a les persones que visiten el lloc. Pel que he llegit, la nova versió de NODES també oferirà seguiment de la navegació dels usuaris, però amb un connector diferent.

La pregunta és si és necessari i, en tal cas, si la nova versió de NODES inclourà aquesta informació (acceptació o no) per als visitants del lloc web. 

Només cal recordar que l'incompliment de la normativa en matèria de protecció de dades podria donar pas a una forta sanció per part de l'autoritat en aquesta matèria.

Salutacions

En resposta a Rafa Torres

Re: Política de privadesa

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Rafa,
si no recordo malament, fa temps es va analitzar des del Departament si calia posar aquests avisos i el servei que ho va analitzar va dir que no calia perquè ja quedava sota el paraigua d'Educació. No recordo el detall de tot plegat però en principi, no s'està fent cap il·legalitat.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Política de privadesa

per Rafa Torres -
Moltes gràcies, Mònica, súper ràpida!
En resposta a Rafa Torres

Re: Política de privadesa

per Rafa Torres -
Hola,
Veig que ja surt la nota sobre el tema de la privacitat i les famoses cookies a Nodes. Gràcies, entenia que era necessari des del moment en què s'utilitzava l'eina Analytics de Google, entre altres.

Salutacions