Protegir elements amb contrasenya dins un article

Protegir elements amb contrasenya dins un article

per RAUL HERRANZ MAIDEU -
Nombre de respostes: 2

Bones,

Amb els temes de privacitat i protecció de dades ens plantejàvem incloure elements protegits dins les pàgines o articles.

Sabem que podem protegir un article amb contrasenya, però el que busquem és poder entrar i veure l'article (per fer-ne difusió i donar a conèixer les activitats de forma general) i protegir un enllaç que porti a un àlbum de fotos, per exemple, on només hi puguin accedir membres de la nostra comunitat educativa o els que tenen la contrasenya.

Ho hem mirat i no hem trobat codi html per fer-ho que generi una "caixa protegida" o un "formulari". 

Hem trobat alguna solució, però no ens conveç.

1- Inserir PDF protegit i enllaç dins el PDF. (queda un element poc polit, millorable si es fan pestanyes i es posa en una pestanya a part)

2- Inserir "candau digital", depens de pàgines externes o de presentacions tipus breakout de genially.


No sé si pot haver-hi algun codi html que satisfaci aquesta necessitat o algun javascript/function  (aquí no ho domino massa si es pot)


Gràcies.

En resposta a RAUL HERRANZ MAIDEU

Re: Protegir elements amb contrasenya dins un article

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Raul,
el que acostumen a fer els centres és crear un article protegit com tu dius, en el vostre cas, podeu crear l'article o pàgina amb accés obert, i dins l'enllaç en comptes de fer-lo directe al document o àlbum de fotos, fer-lo a un article protegit i d'allà que saltin. És una mica complex, però de moment és l'única manera de fer-ho sense passar per tercers.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Protegir elements amb contrasenya dins un article

per RAUL HERRANZ MAIDEU -
Hola Mònica,
No em convenç massa la idea. L'enllaç a un altre article protegit i dins l'article l'enllaç desprotegit és molta navegació i, a més, mirar com ubiques, etiquetes o dones categories al protegit perquè no semblin articles duplicats.
Aniré pensant, era per si coneixíeu alguna opció o recurs per fer-ho senzill i visualment atractiu.

Moltes gràcies.
Raül