Fòrum

Fòrum

per TERESA MARIA XIQUES GARCIA -
Nombre de respostes: 4

Bon dia, 

Voldria saber si és possible crear fòrums individuals, és a dir, com un espai individual per poder interaccionar amb un sol alumne.

A la secció 'participants', he creat grups, i a cada grup, he afegit un sol alumne. Hem fet la prova amb altres docents, i quan han respost, podien veure les respostes d'altres participants. 

M'agradaria saber si és possible crear un fòrum individual o una altra activitat que permeti les respostes en línia individuals i la interacció amb el docent.

Gràcies,

Teresa

En resposta a TERESA MARIA XIQUES GARCIA

Re: Fòrum

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Teresa,
podeu passar-nos l'enllaç al fòrum per revisar-ne la configuració i veure on pot estar l'error? Pel que expliques hauria de funcionar.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Fòrum

per TERESA MARIA XIQUES GARCIA -
Hola, Mònica:

Gràcies per la ràpida resposta. Aquest és l'enllaç del fòrum de prova.:
https://agora-eoi.xtec.cat/eoicalella/moodle/mod/forum/view.php?id=63375

Teresa
En resposta a TERESA MARIA XIQUES GARCIA

Re: Fòrum

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Teresa,
com que estàs fent la prova amb professorat editor, aquests sempre tenen accés a tots els grups. Si vols provar amb aquests usuaris, hauries de treure'ls el rol professorat i posar-los el rol alumnat. Un cop fet, t'hauria de funcionar tal com vols.

Una segona cosa a tenir en compte és que el missatge l'has d'assignar a un grup, si no li poses grup, tots els participants el podran veure però no respondre.

Fins ara,
Mònica