nou moodle

nou moodle

per JOSE ANTONIO TORO PUERTA -
Nombre de respostes: 5

Hola,

Estem creant cursos nous i afegir al professorat nou que ha arribat a l'institut. Però com el moodle ha canviat, hi ha elements que no trobem.

Per exemple, no sé on trobar per afegir un usuari o professor editor, etc.

Existeix un petit manual de nou moodle?

Amb la càrrega de feina d'inici de curs perdem molt de temps buscant alguns elements per poder preparar tot als companys, i entre elles, cursos nous, inscripcions, etc..


Jose

En resposta a JOSE ANTONIO TORO PUERTA

Re: nou moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Jose,
en aquest cas no ha canviat la forma de fer-ho, ho trobareu a Participants | Inscriviu usuaris.


A la finestra següent cal començar a escriure el nom i triar el rol.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: nou moodle

per JOSE ANTONIO TORO PUERTA -
Hola,

El que preguntava és com fer-ho en un curs determinat.
El que vull és anar a un curs determinat, en el meu cas Economia, i canviar la professora. Què també em servirà pels altres cursos del nostre moodle.

Curs Economia: https://educaciodigital.cat/iespviana/moodle/course/index.php
I ara vull canviar i afegir una altra professora: https://educaciodigital.cat/iespviana/moodle/course/index.php?categoryid=26

José Toro
En resposta a JOSE ANTONIO TORO PUERTA

Re: nou moodle

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, José,

pel que veiem al teu Moodle tens una categoria anomenada Economia, amb un curs a dins. La forma de fer-ho amb Moodle és assignar els usuaris professorat dins del curs, en aquest cas el curs que es diu "Importat". Assignar-ho a nivell categoria no és recomanable.

La forma d'afegir professorat a un curs és la que et comentava al missatge anterior.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: nou moodle

per TERESA CRISTOBAL ARMENGOL -
Hola Mónica,
cada categoria correspon a un departament, i normalment tot el professorat del departament és creador i editor de cursos (si el cap de departament no ens diu el contrari).
Ara mateix amb el canvi de la versió de moodle, NO trobem on assignar la funció de creador de cursos a nivell de categoria, i no curs a curs, per tal que el professorat pugui crear tots els cursos que trobi convenients.
Tenim la meitat del claustre nou.
A més a més encara estem matriculant alumnat amb tot el que comporta des de la coordinació digital i NO podem assumir a més a més crear tots els cursos que el professorat nou vol crear.
Abans ho podíem fer, ens pots dir on podem assignar el rol de creador de cursos per a un professor determinat i per a una categoria? Gràcies
Entenc que tot el professorat no ha de ser creador de cursos de tot el moodle, però si que volem que ho sigui del seu àmbit.
Gràcies