Afegir autoinscripció automàtica a cursos

Afegir autoinscripció automàtica a cursos

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 2

Bon dia, 

hi ha alguna maner que via fulls de càlcul (fitxer csv) permeti que, lligant-ho amb el nom curt del curs, per exemple, es pugui activar un mètode de sincronització concret lligat a la cohort i que automàticament quedi assignat aquest mètode d'inscripció als diferents cursos?

Adjunto captura i m'explico millor:Adjunto captura i m'explico millor:

Voldríem que aquest pas, no s'hagués de fer manualment per cada curs. Estem parlant d'un institut amb uns 400 cursos creats, molts dels quals s'han de revisar i valorar, per departaments, si es mantenen, si s'esborren, etc. 

Per a fer-ho més àgil i repartir la feina, es van crear cohorts per a gestors, per tal que el gestor dels cursos d'una determinada àrea (per exemple anglès), pugui ser gestor de tots els cursos d'anglès, però per no haver-ho de canviar cada any, només es canviaria la persona gestora de la cohort concreta. Cada curs s'està configurant, doncs, perquè es sincronitzi la cohort "rol_gestorANG" per exemple, de manera que si canvia el gestor, només calgués canviar-ho a la cohort, però ens caldria automatitzar que aquest mètode d'inscripció es pogués fer, també, via full de càlcul... no sé si m'he explicat prou bé... he trobat coses a l'ateneu i algun altre lloc però no sé veure si això es pot automatitzar.

Gràcies i bon inici de curs!

Anna


En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Afegir autoinscripció automàtica a cursos

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
ara mateix no és possible fer-ho, però la bona notícia és que per a la versió 4.3 de Moodle ja existeix aquesta funcionalitat. És una pena que no l'hagin implementat per a versions anteriors a la 4.3 perquè ben segur seria molt útil.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Afegir autoinscripció automàtica a cursos

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Hola Mònica! D'acord! gràcies com sempre per la rapidesa (i per entendre el que demanava, que no era fàcil! 😅). Sabent-ho, ja veurem si val la pena anar-ho fent manualment o no.
Moltes gràcies!