Ìndex al lateral esquerre del curs

Ìndex al lateral esquerre del curs

per MARIA CARMEN MORESO MATEOS -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

La nova versió de moodle ens planteja alguns dubtes:

1. És possible incidir en l'índex que es fa de cada curs a la part esquerra.?Veiem que l'index inclou: seccions, tasques, llibres, enllaços externs, qüestionaris..., (no inclou etiquetes). L'index tampoc inclou la icona de l'activitat o el recurs, el fet que inclogués la icona ajudaria l'alumnat a saber què és cada cosa.

2. En seleccionar competències per al curs i vincular-les a determinades tasques, journals... Les activitats o recursos no tenen la icona a color sinó en blanc i negre, això es pot canviar?

Versió anterior moodle (permetia identificar  amb la icona a color)

HlyZCUU0EwbZZJ-RBXdgu7AUoMFOzDR7ZsLrdLwF6BQ0gCNPaU8grJcc5GnUzjmZgeTVr73N8vLb05N5k633lU23ohYpG0tiRt1FZ26K873coMFmzLBM3ryOmx8cfq3UtTAjI1KVmVKHTbIIC7iMYaKmZA=s2048

Versió actual moodle icones en blanc i negre.


En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Ìndex al lateral esquerre del curs

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carme,
Malauradament aquests canvis son del core de Moodle i no està previst fer modificacions en aquest nivell. Mirarem si hi ha alguna manera de fer que les icones surtin sempre en color, però no t'asseguro si serà possible.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Ìndex al lateral esquerre del curs

per Albert Corral -
Respecte al punt 1, heu trobat cap solució? No poder determinar què es veu al menú és bastant molest i genera menús innavegables.
En resposta a Albert Corral

Re: Ìndex al lateral esquerre del curs

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Albert,
pel que veiem les etiquetes sí que es mostren a l'índex, si és un text es mostra un tros d'aquest, i si és una imatge, es mostra la paraula "Etiqueta".
Respecte a les icones hem revisat el roadmap de Moodle i de moment no sembla que estigui previst mostrar aquestes icones.

Fins ara,
Mònica