Error de sintaxi de pregunta

Error de sintaxi de pregunta

per SALVADOR CARDONA PERIS -
Nombre de respostes: 4

Bona tarda,

Després de l'actualització a 4.1 (bona feina!) quan accedeixo al banc de preguntes en troba alguna amb error de sintaxi (error que abans de l'actualtzació no tenia o no el detectava) i no puc aconseguir identificar la pregunta per poder-la revisar. De fet no puc accedir a cap pregunta de la categoria.

Veig, per aixó, que es tracta d'una divisió per zero, però no hi ha cap enllaç ni cap id que identifiqui la pregunta per poder ser editada.

En resposta a SALVADOR CARDONA PERIS

Re: Error de sintaxi de pregunta

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Salvador,
ho revisem i et diem alguna cosa, de moment, si desmarques veure les preguntes de subcategories, podràs accedir a alguna d'elles. És possible que aquestes preguntes que fallen siguin antigues.

Fins ara,
Mònica
En resposta a SALVADOR CARDONA PERIS

Re: Error de sintaxi de pregunta

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Sebastià,

hem estat investigant però de moment no hem trobat solució a l'error, teniu un banc de preguntes molt gran. Et comento el que hem descobert:

  • Si accedeixes a un qüestionari i vols afegir preguntes del banc, aquestes es mostren correctament i es poden fer servir. És a dir, les categories que no funcionen quan accedeixes des del banc de la portada del Moodle, sí que mostren les preguntes en voler-es afegir.
  • Si afegeixes les preguntes d'una categoria de les que falla i entres a cadascuna de les preguntes i deses, quan vas al banc ja torna a funcionar.
  • Les preguntes que fallen són antigues en la seva gran majoria, hem pogut fer que algunes tornin a funcionar, però amb les que tenen moltes preguntes no ho hem pogut resoldre.
Esperem de cara al setembre poder seguir investigant.
Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Error de sintaxi de pregunta

per SALVADOR CARDONA PERIS -
Hola,

Sí, efectivament, tenim un banc de preguntes de matemàtiques enorme (més de 2000).

Ja he fet neteja de les preguntes que fallaven. Es tractava de preguntes calculades amb algun grup de dades que provocaven DIV0. M'ha costat identificar-les: he hagut d'exportar a XML toa la catregoria per detectar id de la pregunta. La versió anterior de Moodle no detectava aquest problema DIV0 fins que es visualitzava la pregunta en un qüestionari. Ara ho detecta directament al banc de preguntes.

Per cert, amb la nova versió de banc de preguntes hi ha informació molt bona sobre cada pregunta: índex de dificultat, enllaç a qüestionaris on estan incloses, historial de versions, ...

Gràcies a tot l'equip.