Dubtes sobre documents

Dubtes sobre documents

per SILVIA LAG VALLES -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

m'he posat fa poc amb Nodes i tinc uns dubtes. Havia posat la consulta amb anterioritat però no sé si ho faig bé.

1-Hi ha possibilitat de modificar com es mostren els documents? No semblen respectar cap tipus d'ordre i no sé com modificar-ho. He creat un menú amb les etiquetes, però mostra els documents individualment com si fos un article de notícies. No els mostra en llistat, com quan cliques a les etiquetes sobre els documents.

2- Es pot modificar el text de "show all tags" de les etiquetes de documents, i la distribució de les etiquetes en columnes, o graella, o alguna cosa similar?

3-Els adjunts pujats a documents, com es comporten? Si tinc dos documents creats amb una autorització cadascún, i vull crear un document que recopili les dues autoritzacions, l'he de tornar a pujar, o està en algun repositori?

4-La visualització des de mòbil (dels documents i del web en general) és personalitzable?

Aquests problemes es poden veure aquí:
https://agora.xtec.cat/iessantjust/

Moltes gràcies per endavant.

En resposta a SILVIA LAG VALLES

Re: Dubtes sobre documents

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Sílvia,
Com ja haureu llegit en algun altre fil, s'està treballant en una nova versió dels Nodes. Aquesta nova versió segurament no farà servir el BPDocs com la d'ara. Si encara no heu començat a treballar amb aquest connector de documents de forma intensiva us recomanaríem que, en comptes de fer-lo servir, pugeu directament els documents a la Mediateca del Nodes i creeu una pàgina amb enllaços a aquests documents.

De moment no us podem avançar massa cosa més de la nova versió perquè els diferents equips implicats s'estan definint algunes de les seves parts així com disseny.

Fins ara,
Mònica