Recuperar qualificacions alumnat

Recuperar qualificacions alumnat

per MARIA CARMEN MORESO MATEOS -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Avui per error hem reiniciat un curs en lloc d'un altre, per tant hem perdut totes les qualificacions de l'alumnat. Des de l'administració de moodle no veiem com fer-ho per recuperar les qualificacions i l'organització del qualificador que també s'ha desmuntat. Podeu fer alguna cosa des de l'administració d'àgora? El curs és SA 305 Mons descoberts, mons per crear, com que ho tenim globalitzat no és que s'hagin perdut les qulificacions d'una matèria sinó les de totes les matèries de 3r d'ESO d'aquesta situació. El reinici del curs s'ha fet aquest matí cap a les 13,00 per tant s'hauria de restaurar una versió d'ahir o d'avui a 1a hora. Això és possible?? En podeu ajudar?


Gràcies


En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Recuperar qualificacions alumnat

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carme,
podem recuperar-vos una còpia de seguretat, segurament haurà de ser del dia 29. Voleu que us la restaurem sobre el mateix curs, o com a curs nou?
El procés de recuperació és complex així que potser fins la setmana vinent no el podrem tenir recuperat.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Recuperar qualificacions alumnat

per MARIA CARMEN MORESO MATEOS -
Bon dia Mònica,

Si a la restuaració apareixen les qualificacions dels alumnes, feu-nos la restauració tot i que trigui uns dies, de fet el dia 29 ja ho teníem tot avaluat. Sí, siusplau feu-nos la restauració sobre el mateix curs. Sort que ja tenìem totes les notes exportades al quadern de cada professor, però de cara els alumnes s'han quedat amb el qualificador sense res. ( L'alumnat està molt acostumat a mirar el qualificador, ja que allà tenen a part del grau d'assoliment, les retroaccions). Alguns professors a l'hora de recuperar els diuen que facin les tasques amb NA o NP, per tant si no tenen les qualificacions no ho podran fer.
Gràcies per tot.