Varies consultes

Varies consultes

per LORENZO LORENTE PEREZ -
Nombre de respostes: 2

Hola, soc Llorenç, gestor del NODES del INS La Guineueta.

https://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/

En tenia varies consultes:

1- No deuria ficar INS en voltes de IES ? Es podria canviar?

2- Cada volta que un usuari canvia la cotnrasenya el sistema m'envia un email... es podria llevar aquesta notificació?

3- En tenim actualment únicament una xarxa social que utilitzem al centre, instagram. Podriem afegir-la al nodes amb un gyn? o d'una altra manera?

4- Actualment intentem que el professorat entri al nodes amb el compte de xtec... amb quin rol o permis al NODES entra? com professorat?

Es podria fer per que entraren amb el seu perfil de compte de correu propi del centre (@ilg.cat)? Seria amb els mateix rol o permis? es podria manegar per que en tinguera nomes rol de col·laborador?

5- Lligat amb el punt 4.

Volem fer reserves a un espai concret, pero que nomes algunes persones puguen fer aquesta reserva.

A les preguntes freqüents diu que nomes es podria fer si quasi tots fosin colaboradors...

https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=1741&mode=entry&hook=2601

pero en volem NOMEs per un espai de dos.

Es possible i practic?


Moltissimes gràcies per l'ajuda.


En resposta a LORENZO LORENTE PEREZ

Re: Varies consultes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Llorenç,

miro de respondre't tots els dubtes.

1. Cal que demanis un canvi de nom propi seguint les instruccions que trobaràs en aquesta PMF: Què s'ha de fer canviar l'URL d'accés a Àgora? (canvi de nom propi).

2. Ens podeu adjuntar un model d'aquest correu per revisar-ho?

3. A Nodes no tenim cap giny específic d'Instagram, en aquest altre fil trobaràs solucions que han fet servir alguns centres per mostrar les galeries d'Instagram.

4. Hem vist que teniu configurat el rol per a nous usuaris com a "Professor". Per defecte el rol que hauria d'estar és el de "Col·laborador/a". Cal que tingueu en compte que com teniu configurat l'accés amb Google, si un alumne es registra al Nodes tindrà també aquest rol "Professor". Podeu modificar-ho des d'aquest enllaç.

Pel que fa als usuaris del vostre domini per defecte també haurien de poder accedir, agafaran el rol que hi ha configurat a la pàgina que et comentava, no és possible canviar-ho depenent del domini d'entrada.

5. Hauríeu de modificar el rol dels usuaris perquè els que no cal que tinguin drets d'edició siguin col·laboradors. A partir d'aquí, només els usuaris amb rol "Editor", "Administrador", "Autor" o "Professor" podran fer reserves. Encara que siguin un parell d'espais, sí que és pràctic un cop està configurat.

Fins ara,

Mònica