Competències específiques

Competències específiques

per MARIA CARMEN MORESO MATEOS -
Nombre de respostes: 6


Bon dia,

No sé si teniu coneixement d'algun centre que hagi introduït a moodle les competències específiques de cada matèria segons el Nou Decret. 175

A l'institut Viladomat, com a d'altres, teniem totes les competències dels àmbits carregades i ara les hem de canviar totes perquè estiguin d'acord amb el nou currículum. A l'institut fem un bon ús de competències tant per als Plans d'aprenentatge individualitzats, com per a vincular-les amb activitats i poder tenir una evidència més clara a l'hora d'avaluar la competència.



La nostra demanda és per saber si algú ha carregat les noves competències i pot compartir el fitxer csv, i sinó,  si ens podeu enviar la maqueta de la plantilla per tal que puguem carregar-les noslatres mateixos d'una manera  més ràpida.

També volíem saber si un cop carregades les noves, ens facilitareu la possibilitat de suprimir les antigues, bé caldrà veure com s'ha de fer l'actualització perquè sobretot quan es carreguin les noves estarem compartint dos marcs competencials diferents en els diversos cursos de moodle.

Gràcies

En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Competències específiques

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carme,
jo no tinc present cap centre, però potser pots posar el missatge en aquest altre fil.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Competències específiques

per JORDI GIBERT PEREZ -

Bon dia,

M'afegeixo a la demanda de la Maria Carmen. Se m'escapa si hi ha cap novetat d'ençà que la va fer ja fa uns mesos. Si no és així, penso que com que tots els centres necessitem treballar en el nou marc competencial i, segons el mateix Portal de suport d'Àgora-EIX, som uns 2400 els que utilitzem Moodle, fora possible que des del Departament es facilités la incorporació de les competències en els Moodle?

Moltes gràcies i bon curs a tothom!

En resposta a MARIA CARMEN MORESO MATEOS

Re: Competències específiques

per JOAQUIN CHAVES MARTINEZ -
Igual que altres companys, m'hi afegeixo a la demanda. És un punt de partida per unificar criteris a nivell d'Educació, després sempre ens podem adaptar els criteris a nivell particular.
En resposta a JOAQUIN CHAVES MARTINEZ

Re: Competències específiques

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola,
hi ha companys de l'Àrea de Cultura Digital que estaven revisant aquest tema. Demanarem si han pogut avançar en el tema.

Fins ara,
Mònica