Espai en blanc a l'esquerra de tasca amb text en línia

Espai en blanc a l'esquerra de tasca amb text en línia

per RICARDO ANTONIO COMENDADOR LEON -
Nombre de respostes: 2

Estic aprenent a configurar una tasca perquè els alumnes enviïn redaccions com text en línia dins una tasca. Quan qualifico puc veure que surt un espai en blanc enorme a l'esquerra, totalment en blanc. Què és aquest espai, i per a què serveix? Jo pensava que aquí sortiria el text en línia per corregir, però el text només surt a la dreta, en comentaris de retroalimentació.

Aquesta pàgina 1 de 1 que surt a l'esquerra què és i per a què serveix?

https://agora-eoi.xtec.cat/eoisantacoloma/moodle/mod/assign/view.php?id=133190&action=grader&userid=42171

Recordo que a l'IOC es feien correccions de redaccions amb Moodle d'aquesta manera, però hi havia un tema relacionat amb la configuració general html o no se què, que et permetia poder corregir redaccions només clicant al text en línia em sembla. O clicant a editar.

En resposta a RICARDO ANTONIO COMENDADOR LEON

Re: Espai en blanc a l'esquerra de tasca amb text en línia

per RAMON RIERA GARRIGA -
Potser m'equivoco però aquest espai podria ser a que tens activada, a l'apartat "tipus de retroacció" l'opció PDF amb comentaris.
Aquesta opció té sentit si el que vols és limitar el tipus de fitxer que et lliurin els alumnes al tipus PDF i poder fer els comentaris directament en aquesta finestra que és on apareix el PDF lliurat per l'alumne.
Si els fas fer text en línia millor que desactivis aquest opció, deixant únicament "comentaris de retroalimentació"


En resposta a RAMON RIERA GARRIGA

Re: Espai en blanc a l'esquerra de tasca amb text en línia

per MONICA GRAU PRIETO -
Gràcies, Ramon,
efectivament és això que dius.

Ricardo, si vols també pots fer servir les icones que hi ha a sota a la dreta per canviar la visualització de la tramesa eliminant aquest espai en tasques on no s'ha tramès un document sinó que hi ha un text en línia.


Fins ara,
Mònica