Càrrega d'alumnes

Càrrega d'alumnes

per RAMON RIERA GARRIGA -
Nombre de respostes: 1

Benvolguts,

Aquest curs he intentat carregar els alumnes a diferents cursos a través d'un fitxer .csv, al mateix temps que els inscrivia a Moodle.

M'he trobat amb dos problemes:


1.- En algun curs els alumnes queden inscrits amb el rol de professor editor i a la majoria amb el rol d'alumnat, tot i que enlloc he especificat el rol. Entenc doncs que en alguns cursos el rol per defecte d'inscripció és alumnat i en altres és de professor editor. On es pot canviar per tal de que a tots els cursos el rol per defecte sigui alumnat.

2.- A l'inscriure els alumnes als cursos amb el fitxer .csv, algunes de les opcions queden com bloquejades i no es poden canviar per exemple, m'ha semblat que no podia esborrar el rol de professor editor als alumnes que han quedat inscrits, si que podia afegir el rol d'alumnat, però no podia cancel·lar el rol de professor editor. Com es pot fer que aquestes opcions quedin obertes.

Moltes gràcies

Ramon Riera

En resposta a RAMON RIERA GARRIGA

Re: Càrrega d'alumnes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Ramon,
si vas a Participants i fas clic a l'eina d'engranatge i accedeixes a "Inscripcions manuals" veuràs el rol per defecte del curs. Per assegurar-te que fas la càrrega amb rol alumnat sense haver de revisar curs per curs, pots afegir la columna role1, role2, role3... amb "student".

Pel segon punt, ens pots passar algun enllaç d'exemple, no hauria de quedar bloquejat però farem proves per confirmar-ho.

Fins ara,
Mònica