Migrar continguts d'un tema a un altre

Migrar continguts d'un tema a un altre

per ALBERTO BACH BENAIGES -
Nombre de respostes: 2

Hola


voldria saber si hi ha una manera ràpida de migrar els continguts del tema 3 al 4 i del tema 2 al 3 en el curs següent:

https://educaciodigital.cat/iespuigcargol-calonge/moodle/course/view.php?id=1969


merci


Albert

En resposta a ALBERTO BACH BENAIGES

Re: Migrar continguts d'un tema a un altre

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Albert,
si el que vols és moure tot, el més senzill és moure el tema sencer al lloc on vols que estiguin les activitats en comptes de moure les activitats una a una. El funcionament és el mateix, cal activar l'edició del curs i arrossegar el tema sencer.

Fins ara,
Mònica
En resposta a ALBERTO BACH BENAIGES

Re: Migrar continguts d'un tema a un altre

per FRANCESCO MORENA -
Si per curs següent entens un nou curs independent del vell, o sigui portar un tema d’un curs a un altre, una solució pràctica és fer una copia de seguretat.
En el curs origen, a d’alt a la dreta (depèn del tema que tinguis) hi ha una roda dentada, i dal menú tria “copia de seguretat”. Passa la primera pantalla i a la segona pots triar els temes, o les activitats/recursos que vols migrar. Deselecciona el que no interessa copiar. Si et fixes pots treballar capítols sencers. 
A la següent pantalla pots triar el nom de la copia de seguretat. Continua fins al final i veuràs la copia guardada en la teva “Àrea privada de còpies de seguretat de l'usuari”.
Ja podries restaurar els temes per importar, però crec millor que obris el curs de destí.
Tot seguit dal menú anterior tria “Restaura”.
Selecciona el fitxer que has guardat. Tindràs varies opcions, selecciona la de “Restaura sobre aquest curs “ i també “Combina la còpia de seguretat amb aquest curs” (utilitza el "continua" del mateix quadre), revisa les altres opcions i accepta fins al final. Ara hauràs d’organitzar els temes que has importat.

CONSELLS: assegura’t que a la posició del tema d’orígens correspongui un tema buit del curs de destí, si no es barrejaran les activitats i els recursos. En aquest cas millor moure el tema d’orígens, per exemple al final del curs (de posició 4 a posició 12 p.es).
Elimina la copia de seguretat si no et serveix més.
Salutacions,
Francesco