Creacio d'usuaris

Creacio d'usuaris

per MARIA MERCE PONS CRESPO -
Nombre de respostes: 1

En el nostre centre, fa temps s'havia utilitzat el moodle, però poc a poc els professors es van anar passant a classroom i en aquests moments no el tenim operatiu. Volem valorar des del claustre per quina EVA ens decantem i per a fer-ho, s'hauria de reactivar una mica moodle. 

Inicialment vull revisar el tema dels usuaris i tinc dubtes: 
1. els comptes d'alumnes els creava mitjançant la càrrega d'un fitxer csv, entenc que és correcte continuar fent-ho així. 
2. els professors accedien a moodle amb el seu usuari xtec i ara dóna un missatge dient que no està activada l'autenticació amb LDAP.  Què he de fer? Els he de crear manualment, o és possible que hi accedeixin vía usuari xtec?

Gràcies

En resposta a MARIA MERCE PONS CRESPO

Re: Creacio d'usuaris

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mercè,
la càrrega d'usuaris mitjançant un CSV segueix sent totalment vàlida, si teniu algun dubte o us dóna algun error ens podeu enviar el fitxer a agora@xtec.cat (si és que té dades reals d'usuaris) i el podem revisar.

Pel que fa al professorat, abans del canvi de servidors es podia fer servir LDAP tal com comentes, ara però, no és possible. Si voleu que el professorat s'autentiqui al Moodle amb l'usuari XTEC, heu de configurar l'accés mitjançant Google. Seria el mateix que has fet servir per escriure a aquest fòrum. Ho trobareu explicat en aquesta PMF: Com configurar l'autenticació amb comptes de Google?

Si teniu comptes de Google amb domini propi de centre, podeu configurar-ho per tal que tots els usuaris accedeixin amb aquest mètode.

Fins ara,
Mònica