Autoinscripcions a cursos d'Odissea

Autoinscripcions a cursos d'Odissea

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 3

Bon dia, fent formacions entre iguals en les mentories digitals i ens hem trobat que l'opció d'autoinscripcions als cursos d'Odissea no ens ha funcionat, des del CRP ja ens havien advertit que podia donar problemes. Una companya m'ha passat el missatge que els surt. Es pot solucionar? ara que estem fent les FIC de l'Estratègia Digital de Centre en molts centres aniria molt bé que es pogués fer l'autoinscripció, ja que hi ha centres que tenen un nombre molt gran de professorat. 

Us poso l'enllaç concret de l'autoinscripció que no ha funcionat per si serveix d'alguna cosa. El volia deixar de consulta per la resta de mentors digitals perquè puguin realitzar l'itinerari. 


Gràcies i bon estiu!

Anna


En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Autoinscripcions a cursos d'Odissea

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
no ens consta cap error amb les autoinscripcions a cursos, de fet l'error que apareix és de GICAR i no de Moodle.
Recomaneu a la persona que li ha sortit que esborri la memòria cau i torni a provar. Jo he provat amb el meu usuaris i m'ha funcionat correctament.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Autoinscripcions a cursos d'Odissea

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Gràcies, Mònica!
doncs sí, sembla que funciona, ho ha provat altra gent aquests dies i han pogut entrar... sento no haver pogut fer més proves abans de donar l'alerta. Si vols, esborreu el missatge original perquè no presti confusions. Com vulgueu.
Bon estiu!
Anna