Alta als serveis de gestió Àgora-Eix

Alta als serveis de gestió Àgora-Eix

per RAFAEL TARJUELO DEL ALAMO -
Nombre de respostes: 1

Bon dia
Vull demanar l’activació del servei Àgora-Moodle, pel meu centre actual, però quan entro a la pàgina de gestió dels serveis Àgora-Eix, encara estan les meves dades de l’anterior centre on treballava en el qual vaig fer la sol·licitud per donar d’alta el servei Àgora-Nodes.
La meva pregunta és: Com em puc posar en contacte amb els administradors dels serveis de gestió Àgora-Eix perquè canviïn el meu lloc de treball en el meu perfil dintre d’Agora-Eix per poder realitzar la sol·licitud del servei Àgora-Moodle en el meu centre actual?
Moltíssimes gràcies.
(Adjunto una captura de pantalla perquè es vegi i s’entengui bé del que estic parlant…)

Fitxer adjunt Àgora-Eix.png
En resposta a RAFAEL TARJUELO DEL ALAMO

Re: Alta als serveis de gestió Àgora-Eix

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Rafael,
en principi el centre anterior, t'hauria d'haver tret de gestor, ja ho hem fet nosaltres. Ara si accedeixes ja veuràs el centre actual que per cert, ja té Moodle.
Si no teniu la contrasenya de l'usuari "admin" la podeu sol·licitar seguint les instruccions que trobareu a la PMF Com demano la restauració de la contrasenya de l'usuari "admin" d'un servei d'Àgora?

He vist també que teniu pendent el canvi de nom propi als URL dels vostres serveis, de ceiplapalmera a escolalapalmera. Potser ara amb el final del curs, és un bon moment per fer el canvi. Si teniu cap dubte ens ho dieu.

Fins ara,
Mònica