Plugins

Plugins

per MIREIA TARRAGO MAÑE -
Nombre de respostes: 5

Bona nit Mònica, ens podrieu baixar aquestes 2 plugins?

  • Polylang
  • Redirection

Restem a l'espera, 

Moltes gràcies!

https://agora.xtec.cat/esc-unamuno/



En resposta a MIREIA TARRAGO MAÑE

Re: Plugins

per MIREIA TARRAGO MAÑE -
Per cert Mònica, com va quedar el tema del plugin per protegir els enllaços (protector content)? També ens el podeu baixar?

Moltissímes gràcies!!
En resposta a MIREIA TARRAGO MAÑE

Re: Plugins

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mireia,
pel que fa al Polylang podeu demanar l'activació del plugin seguint les instruccions que trobareu en aquesta PMF Com puc activar el connector Polylang? Cal que tingueu en compte que no és un plugin fàcil de configurar.

Sobre el Redirection, ens podeu passar l'enllaç al plugin que proposeu per veure què fa exactament i si seria d'interès per a tothom? Recordeu que els complements que s'instal·len als Nodes i als Moodle són comuns per a tots els centres i cal revisar-los bé abans d'instal·lar-los. Podeu trobar més detalls sobre aquestes peticions a la PMF Quins són els criteris per incorporar funcionalitats noves a Àgora?

Del tema dels enllaços no tenim cap novetat, però el workarround proposat sembla que funciona correctament i permet fer el mateix sense instal·lar cap plugin addicional.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Plugins

per MIREIA TARRAGO MAÑE -
Bona tarda Mònica, pel que fa al plugin redirection és per redigir la pàgina del blog antic al nou en un moment, molt ràpid i senzill. Però clar, ho hauríeu d'instal·lar al blog antic xtec. Ens interessa a tots, per una banda perquè no perdem el SEO i per l'altra perquè realment és molt senzill i més fàcil per nosaltres. Molts centres estem canviant de webs i penso que ens facilitaria molt la feina.

I tema dels enllaços penso que també aniria molt bé perquè realment podríem donar molta més privacitat.

Moltes gràcies Mònica
En resposta a MIREIA TARRAGO MAÑE

Re: Plugins

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mireia,
veig que ja has fet la redirecció, de moment aquesta és la forma més senzilla, no hi ha previsió de fer una actualització de XTECBlocs a curt termini.
Pel que fa als enllaços amb contrasenya l'opció proposada a l'altre fil us pot anar bé. Només cal que accediu a https://itsssl.com/ afegiu l'enllaç que voleu escurçar i fent clic a l'eina d'engranatge, li poseu una contrasenya.


Fins ara,
Mònica