Flavicon canvi d'idioma?

Flavicon canvi d'idioma?

per NATHALIE YVETTE LE BRIS -
Nombre de respostes: 1

Hola, 

Al Nodes de l'EOI Figueres, tenim una versió bilingüe català-castellà. Hem ficat el giny del canvi d'idioma just a sota de l'identificació del centre, però tot i així em comenten que no és gaire intuïtiu, que hauria de ser més visible, i sobretot, si es veu des d'un mòbil, el canvi d'idioma surt a baix de tot i molts alumnes no el veuen. 

He pensat que la solució seria utilitzar un dels 5 flavicons de la capçalera, ja que ni ha un que no utilitzem (calendari). És possible? Quin flavicon hauria d'escollir ? I si no es pot, quina altra opció tindria, sobretot pels telèfons movils, perquè no surti a baix de tot? 

Gràcies d'antuvi

Nathalie Le Bris

Coordinadora digital de l'EOI Figueres

En resposta a NATHALIE YVETTE LE BRIS

Re: Flavicon canvi d'idioma?

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Nathalie,
el plugin multiidoma és un complement de tercers i no contempla una forma diferent d'integrar-lo. Tot i això, pots provar a posar l'enllaç que porti a la web en castellà dins dels favicons: https://agora-eoi.xtec.cat/eoifigueres/inicio/. El problema el tindràs si algú vol canviar al català.

Se m'acut que potser podeu afegir un element nou al menú horitzontal, després de Moodle que digui IDIOMA i a sota afegir-hi els dos idiomes: https://agora-eoi.xtec.cat/eoifigueres/inicio/ i https://agora-eoi.xtec.cat/eoifigueres/

Mireu a veure si us funciona i si no us en sortiu ho provem nosaltres.

Fins ara,
Mònica