crear un blog

crear un blog

per MARIA MIR FIGUERAS -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,

Nodes EOI Girona: Ens agradaria crear un blog de la biblioteca-CAM, que es vegi al lateral esquerra de la pàgina d'inici. En aquest blog s'hi haurien d'arxivar els articles que publiquem sobre la biblioteca-CAM (suposo que haurien de portar una etiqueta o categoria de manera que s'arxivessin de manera automàtica).

Ho hem intentat afegint ginys de tot tipus, i no ens agrada o no ens surt el que voldríem. Simplement volem que digui "Blog de la Biblioteca-CAM" (sense cap altre títol o  subtítol) i que quan hi cliquis vagis a un blog amb tots els articles publicats sobre la biblioteca, de manera que hi quedin arxivats. 

No sé si m'he explicat prou...

Gràcies,

Maria

En resposta a MARIA MIR FIGUERAS

Re: crear un blog

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Maria,
no se si us he entès bé, el que crec que necessiteu és fer una pàgina de categoria on afegiríeu aquests articles, i al bloc lateral, afegit un bloc HTML amb un enllaç a dita pàgina de categoria.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: crear un blog

per MARIA MIR FIGUERAS -

Gràcies, Mònica! Crec que me n'he sortit.

Una altra pregunta: quina diferència hi ha entre la categoria portada i la general? quan publiquem un article que volem que es vegi quan s'accedeix al web del centre, quina categoria hem de seleccionar, general o portada? 

En resposta a MARIA MIR FIGUERAS

Re: crear un blog

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Maria,
la categoria General, si no recordo malament, ve per defecte a WordPress. Per fer-ho més intuïtiu les plantilles porten la categoria Portada. Tot i això, els articles que apareixeran a la pàgina principal del vostre nodes seran els de la categoria que trieu aquí:


Tal com es mostra  a la imatge, sortiran els articles que definiu amb la categoria "Portada".

Fins ara,
Mònica