Ajuda amb qualificacions

Ajuda amb qualificacions

per Ruben Castellà -
Nombre de respostes: 3

Bones,  es la primera vegada que faig qualificacions amb el moodle i tinc molts de dubtes. Agraïria que puguessem contactar per telèfon. Hi ha notes ponderades que en un 4,5 sobre 5 surten en roig. Hi ha diferents activitats ponderades de diferents maneres i no se si ho te en compte. Altres notes sense qualificació numèrica no se si les està agafant bé o no. I el resultat és que no esta fent bé la mitja de l'avaluació continua. 

En resposta a Ruben Castellà

Re: Ajuda amb qualificacions

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola Ruben,

T'apunto l'enllaç amb la descripció del funcionament del qualificador (càlculs, ponderacions...) de Moodle per resoldre dubtes concrets
https://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b7_avaluacio/03_qualificador#calculs_de_qualificacions

En tot cas, et faig algun apunt per si t'ajuda a treure l'entrellat... Si veus algun problema concret, caldria detallar-ho...
- La ponderació és com fa el càlcul. Però si per a tu un 4.5 és aprovat (no vols que surti vermell), hauràs d'indicar que la "nota per aprovar" és el 4.5 i no el 5.
- La ponderació no vol dir arrodoniment... sinó que indica com "ajunta" notes que poden tenir diferents escales. Comento els tres principals:
+ En la mitjana simple, totes les activitats tenen el mateix pes. Un 5 sobre 5 és un 100% igual que un 10 sobre 10. Diríem que faria la mitjana dels percentatges de cada activitat.
+ En la ponderació simple, el pes de l'activitat ve donat per la nota màxima. És a dir, si tens una activitat sobre 5 i una altra sobre 10, suma els punts de totes i els considera sobre 15. En aquest exemple, la primera acitivat "pesa" la meitat que l'altre.
+ En la ponderació general, els pesos els estableixes tu en una casella que apareix al costat. Tu decideixes quin % de la nota té cada activitat.

Espero que això t'ajudi una mica...

Joan
En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Ajuda amb qualificacions

per Ruben Castellà -

Bones Joan, 


  t'envio captures de pantalla, està configurat com a mitjana de les qualificacions perquè totes valen el mateix i t'envio un exemple de un alumne on crec que li hauria de surtir un 10.


ja em dius que he de canviar, gràcies!

En resposta a Ruben Castellà

Re: Ajuda amb qualificacions

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Ruben,
teníeu les notes sobreescrites i no s'estaven calculant automàticament. Ara ja hauríeu de veure la nota sobre 10 tal com voleu.
No sabria dir-te com ho heu fet exactament, però això passa quan dins del qualificador, s'afegeixen notes a mà, ho podreu detectar fàcilment perquè la caixa de qualificacions queda de color carbassa.

Fins ara,
Mònica