pestanyes

pestanyes

per MARIA MIR FIGUERAS -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,

Ens hem adonat que segons l'ordinador des del qual consultem el web no es veuen totes les pestanyes i cal disminuir el percentatge de la pàgina perquè es visualitzin totes. Com ho podem solucionar?

EOI Girona


  


En resposta a MARIA MIR FIGUERAS

Re: pestanyes

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Maria,

L'amplada dels continguts varia en funció de la mida de la pantalla per tal de proporcionar una bona adaptació gràfica a tots els dispositius. És possible que això sigui el que us està afectant. Si ens dones més detalls podem donar-te una resposta més concreta. A quina pàgina o article et passa? Quan parles de pestanyes, et refereixes a la funcionalitat de crear pestanyes i incrustar-les dins de pàgines o articles? o es tracta d'alguna altra cosa? Ara mateix no hi teniu pestanyes definides.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: pestanyes

per MARIA MIR FIGUERAS -
No volia dir pestanyes, són els enllaços personalitzats. Ara n'hi tenim 6: l'escola, cursos, idiomes, tràmits, secretaria, centres públics delegats. Depèn de l'ordinador podem veure fins a tràmits, o fins a secretaria, en alguns casos es veuen totes 6. Pot ser que necessitem fins i tot un setè enllaç. 
Ens cal que es vegin tots des de qualsevol pantalla d'ordinador.
En resposta a MARIA MIR FIGUERAS

Re: pestanyes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Maria,
podeu afegir un CSS addicional (anant a Personalitza) i anar jugant amb aquests dos estils:

.menu-item-depth-0 > a {
padding: 0 0.5em;
font-size: 12px;
}

Si poseu aquest codi, veureu que la mida de lletra és més petita i tot queda més junt, a partir d'aquí podeu anar canviant els valors perquè s'ajusti més a les pantalles on ho mireu.

Fins ara,
Mònica