Crèdits extra

Crèdits extra

per ANTONI SANROMA BORRELL -
Nombre de respostes: 1

He incorporat a dins d'una categoria de qualificació d'aquest curs, en concret, a la categoria "1 Numeració i càlcul", una categoria anomenada "1.3 Successions" que he marcat com a crèdit extra. LA idea és que sigui optativa de fer per part de l'alumnat i, que si la fan, els pugui incrementar un punt en el total de la categoria mare, és a dir, a la categoria "1 Numeració i càlcul". Tot funciona correctament, però com a molt em suma, a la categoria mare, la meitat del valor que doni a la categoria crèdit extra. En aquests moments la categoria crèdit extra, la "1.3 Successions" té un valor màxim de dos, i em suma com a molt 1 punt.

He creat un alumne fictici, anomenat "Antoni Alumne", que apareix el primer de la llista alfabèticament per a fer les proves i que us pot servir per a provar-ho vosaltres, ja resta d'alumnes són reals, d'un curs en funcionament.

El que m'agradaria entendre és el motiu pel qual hi suma el 50% del valor.

Gràcies,

Antoni Sanromà

En resposta a ANTONI SANROMA BORRELL

Re: Crèdits extra

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Antoni,
això dels crèdits extra no es fa servir gaire (almenys jo) i ha costat de trobar resposta. En realitat no et suma la meitat, sinó que et fa una mitjana ponderada simple i converteix el resultat a escala de 2, al fer les proves amb un 5 sortia un 1.
No he trobat forma de poder tenir el crèdit extra i que sumi 1 sempre sigui quina sigui la nota. Una opció seria que, en comptes de tenir una categoria de crèdit extra, fessis un element de qualificació de crèdit extra i que tu, manualment posessis aquest 1.

Espero haver-me explicat més o menys bé!

Fins ara,
Mònica