Fòrum Àgora-MOODLE

Vídeos incrustats que no es veuen

Vídeos incrustats que no es veuen

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

tenim un cas ben curiós. Hi ha uns vídeos incrustats en una activitat que, tot i tenir els permisos activats perquè els pugui veure tothom que en tingui l'enllaç, no es veuen en la incrustació a la pregunta del qüestionari. 


En canvi, si agafem la mateixa url sí que es pot veure directament.

Alguna idea de com es pot solucionar?

Gràcies

Josep

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Vídeos incrustats que no es veuen

per ANTONI GINARD LLADO -
       Hola Josep,

Pel que hem vist, és Google qui bloqueja la visualització perquè no permet que el contingut dels URL que heu posat al qüestionari es mostri dins d'un iframe.

Tot fent proves hem vist que si en lloc dels URL que poseu ara, hi posem l'URL que has enllaçat en el fòrum, llavors sí que el contingut es mostra. Si mires la pregunta del qüestionari que has enllaçat veuràs que hem afegit un contingut abans dels que ja hi havia i que es pot veure el vídeo.

Certament és molt estrany perquè Google no permet que alguns URL no es mostrin dins d'un iframe, però, en canvi, sembla que d'altres sí. També hem comprovat que el comportament varia entre navegadors. Si disposeu d'URL amb el format igual que el que funciona, sembla que aquesta seria la solució.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora
En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Vídeos incrustats que no es veuen

per JOSEP BORRAS MORA -
Gràcies per la resposta Toni.
Comparteixo aquí el que finalment s'ha esbrinat a l'EOI Drassanes sobre el tema per si pot ser d'utilitat a algú.
Pel que es veu, Google va implementar un nou protocol de seguretat que impedia que els enllaços es veiessin a Moodle. De moment s'ha tret aquest protocol i sembla que ja es tornen a veure.
Salut,
Josep