Fòrum Àgora-MOODLE

Safe exam Browser

Safe exam Browser

per LLUIS SABATE SANZ -
Nombre de respostes: 1

Hola,

He vist que en la nova actualització, s’ha afegit el Safe exam Browser. He estat mirant les opcions i tot, però hi ha coses que no acabo de tenir clares.

El Safe Exam Browser, l’he installat, he fet un pregunta per veure com funciona.


aixo la configuració, en extenció SEB, però dona problemes


llavors he anat a la configuració del safe exam, però hi ha moltes coses.

 veig que sols es pot utilitzar en mozilla, o firefox ?


Llavors entenc que aquest programa, serveix que a que sols puguin treballa en aquest navegador, no canvia de pestanyes, no poder fer captures de pantalla, etc....

Quines son les funcions més principals i útils dins de l’aula, ja que veig molta informació.  estaria bé trobar tutorials.

Els meus alumnes hauria de fer tots aquests passos, o vindran instal·lats amb els ordenador de la generalitat? I si l’usa un en un lloc particular, es troba en tots aquest problemes?.

En resum m'interessa l’actualització, però no he aconseguit fer funcionar ni un sol ‘’test’’ amb aquesta opció. I tenir les coses clares si un alumne ho usa i es troba en problemes.


Moltes Gràcies ver la vostra atenció

En resposta a LLUIS SABATE SANZ

Re: Safe exam Browser

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Lluís,
aquesta és una funcionalitat que ha incorporat Moodle al seu "core". Mirarem de fer alguna prova per veure com funciona però efectivament si voleu fer-ho servir, els alumnes s'hauran d'instal·lar l'aplicació als seus ordinadors.

Fins ara,
Mònica