Fòrum Àgora-NODES

Afegir Polylang

Re: Afegir Polylang

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 6
Hola, Nathalie,
haureu de crear també dos menús (Tauler | Aparença | Menús) i al final de tot, dir-li de quin idioma és menú principal.Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Afegir Polylang

per NATHALIE YVETTE LE BRIS -

Hola Mònica,

Estic creant un menú en castellà paral.lel al menú principal actual que és el que ve per defecte. He duplicat totes les pàgines (les traduirem al castellà després) i ara vull ordenar-les dins del menú "Castellà" que he creat. Em trobo amb un problema amb els enllaços personalitzats que són visibles a la barra horitzontal des de la pàgina d'inici (L'ESCOLA / CURSOS / IDIOMES / TRÀMITS...) que també he de traduir al castellà. Si vaig a la configuració del Menú Superior EOI (esmenta Menú principal català/ menú principal castellà), puc comprovar que aquestes pestanyes són enllaços personalitzats.

Ara, si selecciono el menú Castellà, i vull afegir un enllaç personalitzat, per exemple LA ESCUELA, tinc un problema amb l'URL (et poso una captura a sota), no sé quina URL he de posar (i mirant a les pestanyes com L'ESCOLA des de la pàgina d'inici no trobo l'URL tampoc).

Com he de fer per traduir aquestes pestanyes al castellà i afegir-les al menú Castellà?

Gràcies d'antuvi per l'ajuda!

NathalieEn resposta a NATHALIE YVETTE LE BRIS

Re: Afegir Polylang

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Nathalie,
les primeres paraules del menú en realitat no tenen cap enllaç, per això no el trobes. El que cal fer és posar un # a l'URL i sortirà el títol de primer nivell del menú però sense cap enllaç.

T'adjunto captura:

Tingues en compte que hauràs de moure la resta del menú un nivell a la dreta perquè quedin els submenús sota del títol correcte. De moment us ho hem fet a l'apartat "Escuela".

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Afegir Polylang

per NATHALIE YVETTE LE BRIS -
Genial, moltes gràcies Mònica, crec que gairebé ja està tot fet! Perfecte!
He escollit la llengua Castellà pel menú en castellà i em surt bé. Ara ens toca traduir!
Ara noto algunes coses cosa estranyes i no sé perquè ni com resoldre-les:

1. En la interfaz en castellà, el menú Inicio no existeix. Com faig per crear-ne un?

En la interfaç en castellà, de eoifigueres.cat, l'URL passa a ser https://agora-eoi.xtec.cat/eoifigueres/inicio__trashed/?ccentre=eoifigueres . Suposo que si resolc el problema de l'inici es resoldrà també l'URL?

2. Ja ha passat a ser el menú en castellà el menú principal (per aquesta raó fins que estigui resolt desactivaré el "castellà menú principal" a baix de les opcions de menús). Evidentment volem que el nostre menú principal sigui en català. Suposo que he de crear un nou menú "català" que sigui la còpia del menú que venia per defecte al principi, correcte? O hi ha alguna manera de recuperar el menú per defecte i atribuir-li la qualitat de menú principal en català? 

Moltes gràcies per la teva ajuda! Fins aviat
Nathalie
En resposta a NATHALIE YVETTE LE BRIS

Re: Afegir Polylang

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Nathalie,
havíeu eliminat la pàgina d'inici en castellà. Ja ho hem resolt.

Pel que fa al menú en català us serveix el mateix d'abans, no n'heu de fer cap de noou. Si et fixes ja està configurat per ser el menú només de la pàgina en català.


Jo crec que ja només us falta traduir-ho tot!
Bona feina (o feinada!)!

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Afegir Polylang

per NATHALIE YVETTE LE BRIS -
Mil gràcies Mònica, per tota la ajuda! Deu n'hi do el número de missatges que hem intercanviat!!! Però ja està tot a punt ara: tens raó, ens falta traduir, però ja tenim l'estructura d'una pàgina bilingüe.
Gràcies per tota l'ajuda i el suport, crec que no hauríem aconseguit si ho haguéssim hagut de fer sols!
Fins una altra
Nathalie