Tasca arxiu de veu i restriccions d'accés

Tasca arxiu de veu i restriccions d'accés

per JOSE ANGEL ASENSIO DIEGO -
Nombre de respostes: 1

Hola! Volia demanar si hi ha alguna eina que permeti a l'alumnat enviar arxius d'audio.

Per altra banda, vaig fer una consulta referent a un problema amb les restriccions d'accés ja que estic buscant una eina per fer servir de portfolio personal, però amb totes les que he provat no funcionen quan hi poso les restriccions. Només funcionen en obert. Primer vaig provar amb l'eina WIKI i em vau dir que era millor l'eina JOURNAL. N'he fet una per cada alumne i alumna però segueixo tenint el mateix problema. No sé si es pot fer alguna cosa.

Això també comporta que la complexió de l'activitat li apareix a tothom i no sé si hi ha alguna manera que hi apareguin només a la persona a la que va dirigida.

Gràcies.

En resposta a JOSE ANGEL ASENSIO DIEGO

Re: Tasca arxiu de veu i restriccions d'accés

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jose Angel,

no has de crear un diari per a cada alumne, només amb un diari és suficient.

Aquest tipus d'activitat permet portar un diari a cada alumne, entre ells no veuen el que han escrit als altres, però tu sí que pots veure-ho tot.

Vista alumne quan entra:


L'alumne pot entrar els cops que vulgui i anar afegint o eliminant el que calgui.

Amb la vista professor podràs accedir a tots els diaris fent clic a l'enllaç següent:

I, com que només has posat un diari, al qualificador només en sortirà un. No cal afegir restriccions ni cap altre paràmetre, aquest és el funcionament per defecte d'aquest tipus d'activitat.

Pel que fa a enviar un àudio, el mateix editor de text té una iconeta perquè l'usuari enregistri un àudio i l'adjunti, ja sigui a una tasca, un fòrum o qualsevol lloc del Moodle on aparegui l'editor de text:



Fins ara,

Mònica