Fòrum Àgora-MOODLE

Iniciar sessió com a i veure el qualificador

Iniciar sessió com a i veure el qualificador

per ARNAU SANCHEZ FARRERAS -
Nombre de respostes: 2

Hola, 

quan iniciem la sessió com a un alumne en concret i accedim a les seves qualificacions del seu menú personal, no veiem tots els cursos al quals està inscrit si entrem com a professor (que tenim el rol de Creador de cursos), en canvi, com administrador si.

És a dir, sembla que com amb el rol de Creador de cursos, quan inicia la sessió com a, faci una intersecció dels cursos al qual té l'alumne i els dels propi alumne i això fa que no els mostri tots o cap. 

L'objectiu és que un tutor pugui visualizar les qualificacions finals de tots els cursos d'un dels seus alumnes. No voldria demanar a  tots el professor que incloguin al tutor al seu curs moodle.

Hi ha alguna solució alternativa?

Gràcies, 

Arnau

https://educaciodigital.cat/iesm-jmzafra/moodle/

En resposta a ARNAU SANCHEZ FARRERAS

Re: Iniciar sessió com a i veure el qualificador

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Arnau,
això és un tema complex, entenc que heu tocat alguna cosa de permisos perquè per defecte, un professor editor o creador de cursos no pot iniciar la sessió com un alumne.
Si és necessari que el tutor accedeixi a les qualificacions dels alumnes caldria afegir-lo als cursos dins de l'espai "Altres usuaris" amb rol professor no editor, d'aquesta manera no consta "oficialment" com a professor però quan vagi al perfil d'un alumne i faci clic a Informes | Resum de qualificacions veurà tots els cursos.


Fins ara,
Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Iniciar sessió com a i veure el qualificador

per ARNAU SANCHEZ FARRERAS -
Hola Mònica,
Sí,, en algun moment vaig canviar opcions de permisos pels rols.
No s'havia de l'opció que em proposes, em va perfecte.
Moltes gràcies,
Arnau