Fòrum Àgora-NODES

Obrir un site de forma directa

Obrir un site de forma directa

par JAURES SANCHIS VILAPLANA,
Nombre de réponses : 3

Hola,

si entreu al nostre web, insbrugulat.cat a la columna de l'esquerre, a sota del logo hem creat un espai anomenat "Brugulat virtual" que hem dissenyat amb un site del google per donar resposta immediata en cas de confinament i/o baixes d'un professor, el problema és que si cliques sobre la imatge no s'obre (només s'obre si ho fas amb el clic del botó dret del ratolí i selecciones "obrir a una altra pestanya". Em podrieu dir com es fa per a que es pugui obrir de forma directa sense haver de fer això del boto dret?

Merci per l'ajuda!

En réponse à JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Obrir un site de forma directa

par MONICA GRAU PRIETO,
Hola, Jaures,
sembla que teniu algun contingut HTML a la portada que interfereix en el bon funcionament d'aquest giny "Imatge". Hem creat un giny HTML amb el mateix contingut i en aquest cas, l'enllaç s'obre correctament. Hem amagat el giny "Imatge" perquè no surti duplicat.

El codi HTML que hem fet servir és aquest:

<a title="Brugulat virtual" href="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaKnKCvUHEgrhxNuHZp9U1WOA5raX3_QyzwByaGVSyaJHIxw/viewform"><img src="https://agora.xtec.cat/ies-brugulat/wp-content/uploads/usu85/2020/05/click-2-300x300.png" alt="Brugulat virtual" /></a>

Fins ara,
Mònica
En réponse à MONICA GRAU PRIETO

Re: Obrir un site de forma directa

par JAURES SANCHIS VILAPLANA,
Hola Mònica

He vist que funciona el que m'has fet respecte la icona de la ma que quan fas click surt directe al formulari corresponent.

Però a sota hi ha una altra imatge que posa "Brugulat Virtual" i que al fer click hauria d'anar aqui, https://sites.google.com/insbrugulat.cat/brugulatvirtual/p%C3%A0gina-principal?authuser=2 (un site amb el que només entres si tens un correu de centre).. he intentat utitlitzar el teu codi html anterior i canviar la imatge i l'enllaç però no em funciona.

També veig que està repetit.

Per altra banda, en aquesta mateixa zona, he posat un text que posa "enquesta tac", com podria fer-lo que sigui més gran o canviar-li el color?

Moltes gràcies i disculpa per donar-te feina.

Fins ara
En réponse à JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Obrir un site de forma directa

par MONICA GRAU PRIETO,
Hola, Jaures,
pel que fa a l'enllaç és el propi enllaç que no funciona, no sembla correcte, si proves a obrir-lo directament al navegador veuràs que retorna el mateix error.

Hem posat la mida de lletra una mica més gran i de color negre perquè ho pugueu canviar, podeu editar-ho vosaltres mateixos fent clic a la pestanya "Text" de l'editor que apareix al giny.

El codi que hem fet servir és aquest:
<p style="font-size: 30px; color: #000000;"><strong>ENQUESTA TAC</strong></p>

Fins ara,
Mònica