Fòrum Àgora-NODES

Obrir un site de forma directa

Obrir un site de forma directa

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Nombre de respostes: 3

Hola,

si entreu al nostre web, insbrugulat.cat a la columna de l'esquerre, a sota del logo hem creat un espai anomenat "Brugulat virtual" que hem dissenyat amb un site del google per donar resposta immediata en cas de confinament i/o baixes d'un professor, el problema és que si cliques sobre la imatge no s'obre (només s'obre si ho fas amb el clic del botó dret del ratolí i selecciones "obrir a una altra pestanya". Em podrieu dir com es fa per a que es pugui obrir de forma directa sense haver de fer això del boto dret?

Merci per l'ajuda!

En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Obrir un site de forma directa

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Jaures,
sembla que teniu algun contingut HTML a la portada que interfereix en el bon funcionament d'aquest giny "Imatge". Hem creat un giny HTML amb el mateix contingut i en aquest cas, l'enllaç s'obre correctament. Hem amagat el giny "Imatge" perquè no surti duplicat.

El codi HTML que hem fet servir és aquest:

<a title="Brugulat virtual" href="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaKnKCvUHEgrhxNuHZp9U1WOA5raX3_QyzwByaGVSyaJHIxw/viewform"><img src="https://agora.xtec.cat/ies-brugulat/wp-content/uploads/usu85/2020/05/click-2-300x300.png" alt="Brugulat virtual" /></a>

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Obrir un site de forma directa

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Hola Mònica

He vist que funciona el que m'has fet respecte la icona de la ma que quan fas click surt directe al formulari corresponent.

Però a sota hi ha una altra imatge que posa "Brugulat Virtual" i que al fer click hauria d'anar aqui, https://sites.google.com/insbrugulat.cat/brugulatvirtual/p%C3%A0gina-principal?authuser=2 (un site amb el que només entres si tens un correu de centre).. he intentat utitlitzar el teu codi html anterior i canviar la imatge i l'enllaç però no em funciona.

També veig que està repetit.

Per altra banda, en aquesta mateixa zona, he posat un text que posa "enquesta tac", com podria fer-lo que sigui més gran o canviar-li el color?

Moltes gràcies i disculpa per donar-te feina.

Fins ara
En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Obrir un site de forma directa

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Jaures,
pel que fa a l'enllaç és el propi enllaç que no funciona, no sembla correcte, si proves a obrir-lo directament al navegador veuràs que retorna el mateix error.

Hem posat la mida de lletra una mica més gran i de color negre perquè ho pugueu canviar, podeu editar-ho vosaltres mateixos fent clic a la pestanya "Text" de l'editor que apareix al giny.

El codi que hem fet servir és aquest:
<p style="font-size: 30px; color: #000000;"><strong>ENQUESTA TAC</strong></p>

Fins ara,
Mònica