Fòrum Àgora-NODES

taula desplegable

taula desplegable

per Montserrat Gelis Bosch -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Voldria crear una taula desplegable (crec que es diuen accordion). Ho he aconseguit en un full web però quan escric aquest codi a una pàgina de la web de l'institut no em funciona. 

Hi ha alguna opció al menú de nodes per poder-les crear? Hi ha algun tutorial?

Moltes gràcies!

Montse

En resposta a Montserrat Gelis Bosch

Re: taula desplegable

per IGNACIO BENITO ABEJARO BOSCH -

Bon dia Montserrat,

Podeu crear una pagina mare i la resta de pàgines que depenguin d'aquesta pàgina. Podeu fer una ullada a aquest exemple https://agora.xtec.cat/prova2/serveis/ 

En aquest exemple podeu veure pàgines com acollida o menjador que depenen de la pàgina principal. Desprès podrieu crear pàgines que depenguin d'aquestes dues.

Espero haver respost la vostra pregunta, en cas contrari ho tornem a mirar.

salutacions

En resposta a IGNACIO BENITO ABEJARO BOSCH

Re: taula desplegable

per Montserrat Gelis Bosch -

Hola!

No és pas ben bé això el que m'agradaria, jo voldria com per exemple a la pàgina d'ensenyament, a l'apartat de les preinscripcions  http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483-obligatoris?moda=1 hi ha terminis/documentació/taxes que quan cliques sobre es despleguen.

Jo he trobat un codi i he fet la prova en aquesta pàgina   https://agora.xtec.cat/iesmontsacopa/__trashed/ però em surt desplegada, i el que voldria es que d'entrada només es veiessin les cel·les blaves i en clicar a sobre sortís la informació.

Moltes gràcies!

Montse