Antivirus bloqueja domini educaciodigital.cat

Re: Antivirus bloqueja domini educaciodigital.cat

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola, Ramon,

et responc entre línies:

Perdona la meva ignorància però no sé que és la PMF on he de trobar com eliminar el Adware accedint als recursos de la llista i visualitzant el codi HTML.

PMF és preguntes més freqüents, trobaràs la llista completa aquí: https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/page/view.php?id=1781

Si l'entrada de Adware es produeix des de la caixa de text vol dir que pot entrar a través de les tasques en línia que els proposem als nostres alumnes?

Doncs seria possible, però com ells no escriuen res a la portada del curs, no saltaria cap finestra emergent. Però sí, si no tenen els ordinadors protegits, pot passar.

Ja he eliminat tota la llista d'Adware que ha detectat Moodle. Tot el que ha detectat era d'un curs que no s'utilitza.

Per tant, sospito que n'hi deu haver més perquè l'alumne que ho ha detectat era d'un altre curs. Hi ha alguna altra manera de detectar l'Adware? és  que jo també utilitzo Linux i el meu ordinador no detecta res.

Caldria revisar les activitats, sobretots les que tenen la descripció mostrada a la pàgina principal, hem anat una a una i no hem trobat res. Espereu a veure si us tornen a reportar el mateix de nou.

Fins ara,

Mònica