Fòrum Àgora-MOODLE

Paquet SCORM no funciona

Paquet SCORM no funciona

per Cesar Alabau Aguilar -
Nombre de respostes: 2

Hola,

He creat un paquet SCORM a un curs del moodle, el qual consta d'una sèrie d'activitats del GeoGebra. Adjunto els links per els necesiteu mirar:

Link a l'activitat del paquet SCORM del moodle: https://agora.xtec.cat/ies-argentona/moodle/mod/scorm/view.php?id=262281

Consta de 5 activitats creades amb el geogebra que generen dades aleatòriament, amb la qual cosa, cada activitat del geogebra està repetida diverses vegades formant diferents problemes.

Als arxius ggb creats amb el geogebra tinc les variables grade, SCORMMaxScore i SCORMRawScore que són les que passen la puntuació al moodle.

En canvi, a l'activitat, tot i clickar el botó "Desa puntuació", en passar a la següent activitat NO DESA LA PUNTUACIÓ (de fet, algunes vegades sí, el que demostra que el ggb està ben fet, però falla moooolt), i no sé ni que falla ni com solucionar-ho

Em podem ajudar, si us plau?

P.D.: Molts ànims per acabar de superar dignament aquesta situació, companys!

In reply to Cesar Alabau Aguilar

Re: Paquet SCORM no funciona

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Cesar,

prenem nota de l'error però ara mateix pot ser complicat d'investigar, s'ajunten dos components que cal investigar, SCORM i GeoGebra.

En quant sapiguem alguna cosa us ho farem saber de seguida.

Fins ara,

Mònica

In reply to Cesar Alabau Aguilar

Re: Paquet SCORM no funciona

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Cesar,

hem estat fent proves amb el fitxers SCORM i veiem que el comportament és el mateix a un Moodle per defecte que a Àgora. Veient la configuració que comentes, els tècnics creuen que el problema està en la configuració de mateix, en concret en els valors de la puntuació.

Pots provar a posar l'score.raw a 10 igual que l'score.max a veure si es resol l'error?

Fins ara,

Mònica