Fòrum de suport EIX (històric)

Mòduls GESO de l' IOC

Mòduls GESO de l' IOC

per Monica Garcia Soler -
Nombre de respostes: 4

Benvolguts/es,

M'agradaria rebre informació més exacta de com podem ensenyar al nostre alumnat i professorat  a accedir als mòduls de l'IOC.  Segons llegeixo i tenia entès, havien d'estar  disponibles a partir d'ahir dimarts, 14 d'abril a l'entorn Moodle Eix:

L'IOC comparteix 12 mòduls de GES als entorns virtuals d'aprenentatge dels CFA

Nosaltres no hem vist que aquesta càrrega s'hagi efectuat al nostre Moodle Eix (https://educaciodigital.cat/cfavilafrancadelpenedes/moodle/).

Gràcies i salutacions,

Mònica Garcia Soler

Etiquetes:
En resposta a Monica Garcia Soler

Re: Mòduls GESO de l' IOC

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Mònica,

hem traslladat la teva consulta a les persones responsables perquè ens diguin com procedir en el cas de centres d'adults nous. En quant ens responguin us diem.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Mòduls GESO de l' IOC

per Monica Garcia Soler -

Bon dia,

Des del 14 d'abril que hauríem d'haver pogut començar a treballar amb els mòduls que l'IOC va dir que compartiria a través de la plataforma Moodle Eix.  Som a dia a 20 d'abril i,després d' esbrinar que no se'ns havien enviat les instruccions a temps al correu del centre per fi les rebem:

Per una banda, ens donen l’enllaç a  aquest fòrum que ja havia consultat i on, ja fa uns dies, espero la resposta a  la consulta en qüestió.

https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/view.php?id=2281

I en segon lloc 

https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=2921

On es descriu ÀGORA: Com restauro un curs de GESO al Moodle?

A la nostra carpeta de fitxers no hi ha cap arxiu back up. Qui és el responsable de fer la migració dels arxius al Moodle Eix dels centres.  Quan podrem començar? Nosaltres vam adoptar el compromís d'engegar el Moodle Eix, però no està sent gens operatiu.

Gràcies,

 Mònica Garcia Soler


Fitxer adjunt Fitxers.jpg
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Mòduls GESO de l' IOC

per Monica Garcia Soler -

Benvolguda Mònica,


Gràcies per traslladar la consulta un cop més.  Al llarg d'aquest matí encara no hem sabut res al respecte.

Insisteixo que un dels objectius de l'esforç i el compromís adoptats per part del professorat i de l'alumnat del centre per a la posada en funcionament del Moodle Eix CFA Vilafranca del Penedès era poder disposar dels materials creats per l'IOC dels diferents mòduls de l'Educació secundària per a adults, cosa que incomprensiblement no ha resultat operativa fins al moment.   Així mateix, continuaré comunicant aquesta incidència fins a obtenir resposta per part dels responsables.

Salutacions cordials,

Mònica Garcia Soler

Directora 

CFA Vilafranca del Penedès