Fòrum de suport EIX (històric)

Els temes són les àrees?

Els temes són les àrees?

per Max Muntadas Pekkola -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Amb aquesta estructura dels cursos per temes (1,2,3…), aquests vindrien a ser les àrees que fa l'alumnat? És a dir les assignatures: Català, Castellà, mates…? Suposo que depèn de com cada escola s’organitzi, però seria aquesta una mica la idea?

Ho dic també de cares a les especialitats com anglès, música… és més recomanable inserir-les dins de cada curs 1rA, 1rB, 2nA… o haurien de tenir un curs propi ANGLÈS (amb tots els cursos on fa anglès com a temes…)?


En resposta a Max Muntadas Pekkola

Re: Els temes són les àrees?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Max,

en general, la idea de Moodle és un curs per àrea. I dins de cada curs, els diferents temes de l'assignatura. Però el que plantegeu tampoc és incorrecte, sobretot ara mateix i a primària, si en un mateix curs ja ho tenen tot.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Els temes són les àrees?

per Max Muntadas Pekkola -

Val, gràcies, ara veig el que vols dir.

Llavors, per exemple, 1rA tindria un curs de 1rA-Català, 1rA-Mates, 1rA-Medi.... Per tant, al ser de dues línies hauríem de crear tants cursos com assignatures i de forma doble (per ser dues línies)? I dins de cada curs, els seus corresponents temes de l’assignatura en sí mateix (per exemple, m’ho invento,  curs 1rA – Medi, tema 1: plantes, tema 2: animals...).

I els alumnes quan entressin amb el seu usuari, veurien el seguit de cursos que ells fan, oi? Català, Castellà, Medi, Anglès... Per tant cada alumne/a l’haurem de situar/registrar en potser uns 6 cursos (assignatures).

No sé si teniu alguna maqueta d’escola fictícia creada, seria molt visual i pràctic, més que res, a l’hora d’explicar-ho a la resta del claustre....?


En resposta a Max Muntadas Pekkola

Re: Els temes són les àrees?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Max,

començo pel final. No, no tenim cap maqueta muntada així.

Com et deia, potser en un primer moment us interessa tenir totes les àrees en un sol curs. Potser us és més fàcil.

Si opteu per un curs per àrea, no caldria que tinguéssiu un pel l'A i un pel B. Moodle permet tenir un curs únic amb diferents grups. Els alumnes i professors s'inscriurien cadascun en el seu grup i podrien compartir recursos i activitats. Aquest sistema permet també que els grups no es visualitzin entre ells. És a dir, cada professor si entra a una activitat, veuria només les trameses dels seus alumnes.

Fins ara,

Mònica