Fòrum Àgora-MOODLE

Mida de les còpies de seguretat

Mida de les còpies de seguretat

per Yolanda Segarra Wecker -
Nombre de respostes: 4
(segon intent d'obtenció de resposta)
Hola,
una professora del meu centre (INS Alella) vol fer una còpia de seguretat d'un curs Moodle que ocupa més de 58Mb. Li vaig dir que partís la còpia de seguretat en dos o més trossos de forma que cada tros tingués una mida més raonable. Ho ha fet, però les còpies respectives amb menys activitats pesen encara més de 50 Mb. No entenc perquè passa si hem tret qüestionaris, usuaris, xats, fòrums,...
I ja que hi som, cas que un curs estigui partit en dues còpies de seguretat a l'hora de restaurar-les, es restaurarien una a sobre de l'altra? Com s'hauria de fer perquè la segona restuaració no esborrés la primera si la vull posar en el mateix curs?
Gràcies.
Yolanda
En resposta a Yolanda Segarra Wecker

Re: Mida de les còpies de seguretat

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Yolanda,

Primer de tot demanar disculpes pel retard de la resposta. Ens pots indicar de quin curs es tracta així com l'adreça de l'Àgora del centre? Mirarem d'indicar-vos la millor manera de fer les còpies de seguretat.

Moltes gràcies!

Pau
En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: Mida de les còpies de seguretat

per Yolanda Segarra Wecker -
Hola Pau,
tranquil, tots anem prou de bòlid.
El curs el vol penjar al moodle del centre (per això les còpies de seguretat) però el té penjat al servidor hipolit (espero que no sigui un inconvenient). L'adreça és:

http://hipolit.xtec.cat/form003/course/view.php?id=137

Gràcies
Yolanda
En resposta a Yolanda Segarra Wecker

Re: Mida de les còpies de seguretat

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola de nou!

A veure... aquest tema és força complicat però intentaré explicar-me tant bé com pugui.

Primer de tot, nosaltres no podem accedir a hipolit, per tant, si que és un inconvenient i per tant no et podré ajudar tant com voldria. De tota manera intento explicar-me:
  • Quan fas còpies de seguretat per parts, les has de fer separada per temes, una part els temes 1 i 2 i l'altra el 3 i 4 o així. D'aquest amanera ens estalviem molts problemes que puguin sorgir... Respecte a les dades dels usuaris també.
  • Pots restaurar les parts sobre un mateix curs seguint les pautes del punt anterior i hauria de funcionar correctament.
Ara bé, nosaltres et recomanem el següent:
  • Fer la còpia de seguretat SENSE INCLOURE els fitxers del curs.
  • Baixar els fitxers de curs i pujar-los manualment.
  • Si és molta feina, pots provar de baixar-te només els grans i moure'ls de curs perquè no s'incloguin a la còpia i els fitxers petits deixar-los.
Espero que et serveixi!

Pau