Problemes amb el fórum

Problemes amb el fórum

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -
Nombre de respostes: 3

Bon dia

Degut a la situació actual, a les meves assignatures he activat una opció uqe fins ara no havia utilitzat: els forums del moodle. En principi he pensat que els alumnes podien escriure'm els seus dubtes i suggeriments, però no ho estic aconseguint. Em diuen que si jo obro un tema, ells no poden respondre. Ells poden crear tema, però no poden respondre als temes creats per mi. 

Què estic fent malament? No acabo de sortir-me'n. 

Moltes gràcies. 

Us paso enllaç al curs. El forum l'he colocat al final del tema 7: Dudas sobre los ejercicios del viernes. 

https://agora.xtec.cat/col-vedruna/moodle/course/view.php?id=1042&section=7

Moltes gràcies!!!

En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Problemes amb el fórum

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Carlos,

genial, els fòrums són el mode de comunicació més pràctic al Moodle on professorat i alumnat pot intervenir, compatir dubtes, resoldre'ls...

En el cas que ens passes, el problema és que has fet servir el fòrum que ve per defecte quan es crea un curs. Aquest fòrum, que per defecte s'anomena "Avisos" serveix perquè el professorat afegeixi missatges als alumnes i és unidireccional, només el professorat pot escriure-hi. A més, quan s'escriu un missatge els alumnes reben un correu electrònic ja que és un fòrum on tothom està subscrit.

Dit això, el que tu necessites és un fòrum "normal" és a dir, has de crear una activitats tipus "Fòrum" i deixar el tipus de fòrum que ve per defecte:


En aquest cas tant tu com els alumnes podran obrir fils de debat i respondre a qualsevol fil obert.

Pots trobar més informació sobre els fòrums de Moodle als enllaços següents:

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb el fórum

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -


Gracies, Mònica. 

Ho he tornat a provar...però em genera el mateix problema. Veig que els alumnes poden crear un tema de debat....però si volen "respondre"  a un tema...no els hi surt aquesta opció. Això ho veig perquè faig l'opció de "entrar como" i entrant com un alumne concret....no se m'obre aquesta opció. 



En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Problemes amb el fórum

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Carlos,

he creat un fòrum (i l'he deixat ocult) ja el veuràs. Veig que el curs és per a "Grups separats". En aquest cas, has de posar un missatge per a cadascun dels grups. 


En cas que no sigui necessari que els alumnes de diferents grups no es vegin entre ells, pots configurar el fòrum per a "Grups visibles" i no serà necessari afegir un missatge per a cadascun dels grups.

Fins ara,

Mònica