Intraweb

Intraweb

per Alexandre Forcadell Blanco -
Nombre de respostes: 15
Hem instal.la la maquesta de la Intraweb 1.0 i ensa agradaria instal.lar la nova v. 2.1. Tota la intal.lació funciona correctament fins arribar a l'última pàgina on ja només cal entrar a la intraweb i ens dona errors. He probat totes les combinacions, EasyPHP1.8, EasyPHP 5.3.0, Xampp 1.7.3
En resposta a Alexandre Forcadell Blanco

Re: Intraweb

per Carlos Blanco Fernández -
Perdona, em sembla que t'has equivocat de destinatari. No sé de què m'estàs parlant. Revisa si no t'has deixat cap número a l'adreça de correu electrònic.
En resposta a Carlos Blanco Fernández

Re: Intraweb

per Josep Gelonch Urgell -
Doncs jo tampoc sé de què em parles i a més no puc veure el suposat missatge original. Vaja, que vaig perdut també. No sé si el sistema s'ha fet un embolic ell tot sol.
Salutacions
En resposta a Josep Gelonch Urgell

Re: Intraweb

per carmen aviñoa pérez -
Hola a tothom!
M`agradaria saber com és possible que m`arribin missatges d`aquest curs (suposo que és un curs), si no estic matriculada.
Salutacions a tothom i demano a l`administrador que em tregui de les adreces del curs ja que jo no puc fer cap aportació interessant.
Carme
En resposta a Alexandre Forcadell Blanco

Re: Intraweb

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola a tots, 3 coses!
-Primer pels que contesteu estranyant-vos del missatge. Esteu subscrits al fòrum d'Àgora i, per tant, el missatge que heu rebut no és un missatge privat dirigit a vosaltres sinó una còpia de la intervenció al fòrum d'Àgora. Si us molesta podeu entrar el fòrum i treure la vostra subscripció.
-Després comentar a l'Alexandre que si aquí no troba resposta, millor entrar la fòrum del projecte (phobos.xtec.cat/intraweb).
-Pel que comentes, qualsevol versió de les que comentes és correcte. Jo fa temps que no faig cap instal·lació en Windows (si ho fas en Linkat (o qualsevol linux) seria una altra cosa) però no hauries de tenir problema. Si de cas pots detallar més el problema (els passos que fas i els missatges).

Bé, ja diràs. Atentament,
Joan
En resposta a Alexandre Forcadell Blanco

Re: Intraweb

per isabel lucio -
Bon dia a a tothom,

Jo també estava extranyada d'aquest misssatge sobre la intraweb, perquè personalment estic subscrita al fòrum Moodle d'agora però no al de la intraweb. Em sembla que el que està passant és que el fòrum de la intraweb està configurat per subscriure obligatòriament a tothom i per això estem rebent tots aquests missatges. Potser l'administrador ho podria canviar, oi?

Salutacions a tots,
Isabel
En resposta a isabel lucio

Re: Intraweb

per José Luís Rull Arjona -
En resposta a Alexandre Forcadell Blanco

Re: Intraweb

per fuensanta soria de quintana -

M'estan arribant TOTES les vostres respostes al meu correu personal, però no sé de què va això, ni el motiu !!! Alguna cosa falla...Potser us passa el mateix a vosaltres...

Una salutació, Fuensanta

En resposta a fuensanta soria de quintana

Re: Intraweb

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola!

Disculpeu les molèsties! Una mala configuració d'aquest fòrum ha produït que tots els usuaris d'aquest estiguin subscrits als seus missatges. Ja hem reparat el problema i mirarem de saber perquè ha passat.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i bones festes!

Pau