Error en els ginys

Error en els ginys

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda,

Avui he mirat el web i he vist que cap dels ginys que teníem definits es veu la imatge. Es tracta de ginys que enllacen una imatge amb una pàgina web, arxiu...  El mes de juliol funcionaven perfectament!!!

https://agora.xtec.cat/ceip-montserrat-suria/


He provat d'editar-ne un, per exemple el del calendari del curs 2019-20 i hi surt un missatge que diu  "Aquest giny pot contenir codi que aniria millor al nou giny de "HTML personalitzat". Si no ho heu fet encara, què tal si el proveu?". He provat de fer-ho però no me'n surto,... Tinc pocs coneixements de llenguatge htlm!!!

Fins ara tots els del web els havia fet mitjançant el giny de text, que funcionava perfectament: 

<a href="http://agora.xtec.cat/ceip-montserrat-suria/lescola/calendari-del-curs/"> <div style="text-align:center"> <img src="http://agora.xtec.cat/ceip-montserrat-suria/wp-content/uploads/usu122/2014/09/banner-calendari-escolar.jpg"></a>

</div>

Envio captura del web. Si us plau em podeu dir com ho puc fer? Què he de canviar per tal que es vegi corectament? Moltes gràcies per endavant.

Fins aviat,

Rosa M. Obradors

 


En resposta a ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL

Re: Error en els ginys

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Rosa Maria,

el problema que teniu és que les imatges estan en http i la web en https, per això no carreguen. Trobaràs explicat amb més detall el problema i la solució en aquest altre fil del fòrum: https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=125148

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Error en els ginys

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -

Bona tarda Mònica,

Gràcies per respondre tan ràpidament. No havia llegit el fil que hi ha al fòrum. Ja he vist com arreglar-ho. 

Tenim totes les imatges pujades a Nodes, no són externes en un altre domini. La solució és entrar a tots els ginys del web, un a un,  editar-los de nou i canviar on diu http per https. Es tracta d'afegir una s i ja es torna a veure el giny.

Agrairíem que quan es facin canvis d'aquests tipus, que evidentment són per millorar,  s'avisi i es recomani què fer. 

Fins aviat,