El theme Xtec

El theme Xtec

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Nombre de respostes: 3
Hola,
vodria saber si es pot descarregar el theme Xtec que hi ha als moodles d'agora per poder posar-ho en altres instal·lacions de Moodle.
Atentament,
Joan
En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: El theme Xtec

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Joan!
Trobaràs l'aparença XTEC així com la resta del codi font del servei Moodle d'Àgora al portal que el projecte Àgora té a LaFarga.cat i més concretament a l'apartat SCM.
Ara bé, per tal de facilitar-te la localització te l'adjuntem també a aquest missatge. Tingues en compte que perquè funcioni segurament hauràs d'editar i adaptar el fitxer config.php amb els valors del teu servidor.
Una abraçada i sort!
Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: El theme Xtec

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola Sara,
Moltes gràcies. Em serà d'utilitat. Crec que estaria bé fer-ho 'més públic' (potser amb un PMF) ja que a part de ser un bon theme, també l'aprofitarien per instal·lacions fora d'Agora aquells que ja han treballat a Agora i han adaptat i treballat els css.

No he tingut gaire temps... però a primera vista:
-No cal tocar el config, ja que ja mira si els fitxers estan als directoris d'agora i, si no, mira a la carpeta normal (i per tant troba els css).
-Sí que s'ha de retocar el header, ja que en buscar les capceleres (logo.png i jpg) només mira si hi són als directoris d'agora.
-Si finalment publiciteu més el theme, potser es podrien afegir els 'ifs' al header per a que miri també a la carpeta 'normal'.

Atentament,
Joan