Comunicació individual amb els estudiants de l'aula

El correu intern és un espai privat. L'alumnat l'ha d'utilitzar per comunicar-se amb el professorat per a qüestions personals.

En cas que l'alumnat exposi qüestions privades al fòrum de dubtes el que farem serà prendre nota del contingut del missatge i consultar al professor responsable sobre la conveniència d'esborrar el missatge del fòrum i enviar-li immediatament un correu intern amb la resposta al seu problema. Aprofitarem per fer-li notar que aquestes qüestions no les pot plantejar al fòrum.

En cas que l'alumnat exposi per correu intern un dubte d'interès per l'aula li demanarem que exposi el dubte al fòrum si aquest dubte no ha estat ja plantejat per cap altre alumne, però li donarem la resposta. Quan l'alumne plantegi el dubte al fòrum, només caldrà entrar a la safata de missatges enviats del nostre correu, per copiar la resposta que li vam donar i enganxar-la al fòrum.

  • Com comprovar si tenim missatges pendents i respondre'ls: A la pantalla principal, a la part esquerra, hi ha sota el calendari, l'apartat El meu correu. A la safata d'entrada trobarem els missatges que no hem llegit remarcats en negreta. Cal clicar sobre el missatge i un cop llegit clicar Respon>> Escriure el missatge>>Envia
  • Com enviar un correu nou: El meu correu >>redacta>>escollir el curs on es troba el destinatari del correu>>clicar continua>>Escriure l'assumpte i el cos del missatge>>Enviar
  • En cas de clicar Desa, els correu quedaran a la safata d'esborranys sense enviar.

  

Comunicació individual de seguiment 

Pendent de chat (suggeriment): https://kiwiirc.com/