Comunicació amb el professorat responsable de l'aula

 

Fòrum intern de professors

El fòrum intern de professors de l'aula és l'espai principal de comunicació entre el professorat responsable i col·laborador. És un recurs ocult pels estudiants.  En aquest espai:

    • El professor responsable us avisarà dels missatges que haureu d'anar penjant al Tauler de notícies. 
    • Podreu plantejar els dubtes que tingueu.
    • El professor responsable comunicarà informacions rellevants que afectin el funcionament diari del curs ( incidències tècniques, jornades de vaga...). Tanmateix, podreu trobar-hi notícies d'actualitat interessants relacionades amb la matèria.

Teniu a la vostra disposició els models de missatges a l'apartat d'Annexos- Models de missatges- Tauler de notícies i orientacions

Com comunicar-vos en el fòrum intern de professors

En el Fòrum intern de professors  podreu respondre a qüestions plantejades per altres docents o bé crear un fil nou per poder-ne plantejar de noves.

Per poder participar en aquest fòrum heu de tenir present dues qüestions tècniques :

  • Com llegir i contestar un missatge al fòrum: clicar fòrum>> clicar sobre el tema de debat obert>> en cas de voler respondre clicar Respon>> Escriure el missatge>> Clicar Enviar al fòrum.
  • Obrir un fil nou: clicar al fòrum>> clicar Afegeix un debat nou>>Indicar un assumpte>>Escriure missatge>>Enviar al fòrum.

Quan hi ha missatges que no hem llegit, apareix aquesta icona al costat del curs on hi tingueu missatges pendents.

Per llegir o iniciar un fil nou cal deixar l'opció Tots els participants perquè tothom hi tingui accés.