4.Quina estructura té l'examen de les PAU?

Per tal de practicar i que tingueu clara l'estructura de l'examen de les PAU, els exercicis dels lliuraments tenen la mateixa estructura que l'examen de la selectivitat. Per tal que tingueu una referència, en el següent enllaç podeu veure l'estructura de l'examen de les PAU i en conseqüència l'estructura de l'examen d'aquest bloc.

Estructura examen PAU 2019

Per tal de superar amb èxit l'examen és imprescindible saber analitzar adequadament una obra d'art. El següent enllaç fa referència a l'esquema que proposa seguir el Departament a l'hora d'analitzar una obra d'art. Tot i això al llarg dels lliuraments anirem treballant l'esquema de com comentar una obra arquitectònica, pictòrica i escultòrica.

Esquema d'anàlisi d'obres d'art 2019 ( proposta Departament)

A part dels coneixements teòrics sobre cada estil i del coneixement sobre com analitzar una obra, per superar la prova cal tenir clares les obres que us poden exigir el dia de l'examen. En el següent enllaç trobareu el llistat d'obres presentat pel Departament. En aquest bloc però recordeu que entren les obres de l'època moderna i contemporània ( és a dir els punts 3,4 i 5 de la llista d'obres de les PAU).

Llistat obres PAU