1.Orientacions i preguntes freqüents

Benvinguts /des al curs d'Història de l'art ( bloc 2) de Batxillerat.

Primer de tot donar-vos la benvinguda i dir-vos que espero que tingueu un bon curs i que al llarg del semestre gaudiu de la matèria. Dit això em presento: Sóc l'Helena Cegarra, la professora responsable d'aquest bloc.

Us recordo que mantindré contacte amb vosaltres ( jo o bé el professor/a que us assignem) a partir del tauler de notícies on hi penjarem aspectes importants que van sorgint al llarg del semestre. Per altre banda si voleu comentar-nos algun dubte o teniu algun problema podeu escriure al fòrum de dubtes o bé podeu escriure un correu personal al professor/a assignat/da.

Material didàctic

    • La matèria segueix el llibre indicat a la guia d'estudis més materials de suport que trobareu a l'aula (pàgines web,apunts de reforç...). Alguns de vosaltres tindreu diferents edicions però no patiu que el contingut és el mateix, canvia el format. Molts de vosaltres pregunteu si és obligatori comprar el llibre i sempre us responc el mateix: el bloc es basa i segueix el llibre indicat i us serà de gran utilitat per assolir els continguts. De totes maneres, si que és cert que si teniu algun bon llibre d'història de l'art el podeu utilitzar, però recordant sempre que seguirem l'itinerari del llibre indicat. És important que recordeu que hi ha un fòrum d'intercanvi de llibres a l'aula de tutoria on podeu comprar llibres a companys/es amb preus molt més assequibles.

Estructura blocs

    • En el primer bloc hem treballat de l'art grec al gòtic. En el segon bloc treballarem del Renaixement fins l'actualitat i l'objectiu principal dels dos blocs ( entre d'altres) és preparar-vos per superar la selectivitat.
    • Així doncs l'objectiu és aprendre a comentar i analitzar una obra d'art i treballar en profunditat els estils estudiats.
    • Per conèixer l'estructura de l'examen del segon bloc trobareu un capítol en aquest llibre on s'especifica. Pel que fa al llistat d'obres PAU per aquest curs anirem actualitzant les novetats ( si n'hi han ) quan el Departament les publiqui.

Funcionament Lliuraments

A cada lliurament trobareu el pla de treball on veureu indicat el que s'ha d'estudiar durant el lliurament i la feina que heu de fer durant aquells quinze dies aproximats. Veureu que hi ha dos tipus d'activitats:

    • els qüestionaris que es corregeixen de forma automàtica.
    • Per altre banda les tasques en línia ( és a dir, l'exercici a entregar). En les tasques responeu les qüestions plantejades i posteriorment rebeu les correccions del professorat. Recordeu que hi ha un termini per entregar les tasques. No s'acceptaran treballs un cop passat el darrer dia, a no ser que sigui amb un justificant que ho confirmi. No oblideu intentar anar treballant de mica en mica la matèria ja que molts de vosaltres teniu feina, obligacions familiars i pot ser una mica dur porta-ho tot a terme..així doncs ànims que val la pena!