14. Fotografia del perfil, cal posar-la?

Cada usuari del campus IOC té un perfil personal. En aquest perfil hi apareix el nom, la població, una petita descripció personal i una imatge que l'identifica.

La primera vegada que entris al campus IOC trobaràs tot el perfil completat excepte la imatge que t'identifica i la teva descripció. És important que quan comencis a treballar al campus hagis completat el teu perfil personal.

Per entrar al perfil ho podràs fer des de qualsevol curs del campus. Hi ha dues maneres d’accedir-hi:

1. Una és clicant sobre el teu nom un cop t'hagis identificat (a la part superior dreta de la pantalla):

2. i l’altra és des del bloc lateral esquerre. A la pestanya Navegació hi trobaràs una opció anomenada El meu perfil. Quan seleccionis Mostra perfil podràs entrar-hi i visualitzar-lo:

Pots veure el perfil de qualsevol altre usuari si cliques damunt dels noms de companys i professors que vagin apareixent en els diversos espais del campus.


No és només una qüestió d'imatge

 

  →  
  

Es necessari que posis la teva fotografia al perfil. És a partir d'aquesta fotografia que et coneixem i et reconeixem quan ens comuniquem amb tu i també permet identificar-te davant dels teus companys del curs. Aquests petits detalls són els que fan que les societats virtuals semblin més humanes.

Si hi ha cap motiu pel qual penses que no es convenient posar la teva imatge, envia un correu al professor del teu grup i et proposarà la millor solució.